anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU! Am trecut momentan printr-o despărțire în care am rămas foarte rănit psihic și sufletește! De ce trebuie să doară totul atât de tare? De ce trebuie să fie atât de greu?

37 răspunsuri:
| DonGiani a răspuns (pentru Emma30555):

Ai dreptate!

| DonGiani a răspuns (pentru SilentRain):

Asa este. Ar trebui sa ma dezvolt și emoțional mai mult decât sunt momentan.

| Drimmero a răspuns:

Efectele despartirii ti le mai accentuezi si tu in cap, nu e chiar asa o mare drama pe cat o zic unele persoane. O despartire nu e capat de drum niciodata, viata merge inainte. O despartire inseamna ca relatia aia nu era ce trebuia, de multe ori terminarea relatiei poate fi si mai benefica, doare putin la inceput dar aia e, nu poti sta mereu cu gandul la ce a fost, presupun ca esti tanar, ocupa-te de TINE acum, ai timpul necesar, axeaza-te pe pasiuni, viata e prea frumoasa si scurta ca sa ramai blocat dupa o relatie, da-o dracu de despartire, conteaza sa fii sanatos sa poti face de acum incolo tot ce iti place, sa te dezvolti ca om. Un om care sufera dupa o dragoste prea mult, dupa parerea mea, acea persoana are prea mult timp si cum n-are cu ce sa-si umple golul se gandeste constant la asta, daca ai avea activitati care sa te bucure sau sa te tina acolo nu te-ai mai gandi atat la asta. Anii trec, tineretea se duce, poti sa faci atatea lucruri misto, nu-ti irosi anii cei mai frumosi pentru o despartire, nimic nu e vesnic, nici macar iubirea, mereu va aparea altceva care sa inlocuiasca piesa lipsa si tot asa, e ca un ciclu. Sanatate si capul sus!

| DonGiani a răspuns (pentru Drimmero):

Mulțumesc pentru răspuns!

| mgtow a răspuns:

Because you are a god man.

| Freya1 a răspuns:

Am citit întrebarea ta si si explicația.
Problema este ca atunci cand începi o relație trebuie sa iti asumi anumite lucuri.Ambi a-ti acceptat situația iar tu te puteai aștepta ca nu isi va lasa bărbatul si copii.
Asa ca de acum, vei sti ca nu e ok sa te implicit si complici in relații de genul si sa nu mai repeți greșală.
Va trece cu timpul happy.

| Mopmop a răspuns:

In locul sotului stii ce faceam eu? Te aduceam in casa si te lasam pachet sotiei mele. Fara scandal fara circ.
Plecam lejer de tot.
Si dupa un an sau 2 urmai tu...
Eu cred ca candva roata se intoarce.