Ce ai frate? Ala are sa iti dea bani si tu intrebi cum sa te razbuni pe el pentru ca te-a facut cersetor? Intai ia banii de la el, vinde-i ceva de prin casa si ia-ti banii inapoi. Dupa aceea sa te preocupe alte probleme.
Incearca sa fii tu cu acea fata...Chiar daca nu o placi. Poate asta il va enerva?
Adică să bage și aceea fată care n-are o vină în suferință. Dacă acea fată va avea sentimente față de el.
Din cate am citit acea fata e destul de materialista si cam profita de prietenul ei...Deci nu prea cred ca s-ar atasa daca cineva ar fi cu ea. In plus, ea face exact acelasi lucru. Poate ca prietenul lui Alexandru chiar o iubeste, iar ea doar isi bate joc. Daca e asa, ceea ce e foarte probabil, in final nu prea cred ca ar simti ceva nici pentru alt baiat. Sau daca ar simti, si-ar merita "soarta"
O bataie rezolva totul...nu, glumesc, pai fii cu fata aia si fai in ciuda
Funda?
Complicat....Chiar trebuie sa-i faci ceva? Adica, cred ca isi va da seama ce fel de prieten adevarat a pierdut si daca nu isi da seama... e mai p.r.o.s.t decat un scaun))) Lasa-l in pace. Arata-i ca nu iti pasa de el.
:-( pai eu am o politica a mea care spune ca toti cei care gresesc isi vor primi pedeapsa mai devreme sau mai tarziu. m-am saturat sa fiu luat de prost, sa fiu eu cel "umil", m-am saturat ca eu sa fiu care trebuie sa fie cel care trebuie sa isi ceara scuze. o sa gasesc eu o solutie cu sau fara ajutorul TPU