| ionika17 a întrebat:

Salut TPu.Am un coleg la servici pe care nu-l mai suport.De cand a venit asta nu mai rau imi merge,ii atrage langa el cu toti cu care ma aveam bine. Daca ii spun la sefa sa ma schimbe din tura cu el, spune ca ce tot avem de impartit, si sa nu mai auda asa ceva (cred ca e mai proasta sefa decat el, adica sigur.As pleca de acolo, dar de ce sa plec din cauza u nui tampit.Ce este de facut?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prost e cine baga in seama un alt prost.

| Bisbiavatar12 a răspuns:

Pai daca ii atrage pe toti langa el si face cumva sa fie toata lumea impotriva ta are mai multa experienta, n-ai ce face

| PikaPikaChuChu a răspuns:

Incearca sa il ignore, adapteaza-te la situatie, pana la urma TREBUIE.
Sa pleci(sa fugi) nu e o solutie
Intr-adevar nici sefa ta nu pare prea citova adica daca ar avea posibilitatea sa schimbe tura ta cu a altcuiva nu cred ca o sa crape nimeni, insa asta nu ar trebui sa fie o scuza pentru tine
Incearca sa te imprietenesti cu el, sa te bagi pe sub pielea lui. Nici prietenilor tai nu cred ca le place de tine cand esti asa crispat si inversunat sau nervos. Fii relaxat la serviciu
Spune-ti ca ala nu e cu nimic mai bun, daca el poate si tu poti

| Lands0fMancunia a răspuns:

Hmm, greu de dat un sfat. Incearca sa vorbesti cu el, ii spui ce ai pe suflet. Daca e baietas nu veti fi dusmani, in caz contrar... Daca nu vrei sa faci asa, evita-l.

| BroSafarii a răspuns:

Fa astfel incat sa fie concediat. Daca nu ai camere acolo la servici, poti sa iei ceva dosare de-a lui, le arunci, foc pe ele, sau ce sti tu. pe motiv ca le-a pierdut. You will be EvilMan Bafta!

| zazaza2016 a răspuns:

Imprieteniti-va! Probabil ai de invatat si tu de la el ceva.