Părerea mea e să nu îţi iroseşti timpul cu persoane care nu merită atenția ta.Lasă-l în pace, nu îl mai băga în seamă, şi da, distanțează-te de el pentru că nu ai nevoie de prieteni falşi în viața ta. Eu sunt in clasa 10 (trec acum), şi nici eu nu aveam prin clasa a opta prea mulți prieteni, de fapt nu aveam mai deloc, dar în clasa a 9-a am incercat să mă integrez mai mult şi mi-am făcut mai mulţi prieteni (nu te gândi la foarte mulți, doi să ai şi să fie buni căci asta contează cel mai mult). Papa
Indeparteaza-te de el, e toxic, daca nu te simti bine in prezenta unei persoane nu esti obligat sa o suporti. Poti oricand sa-ti faci alti prieteni.
NU,NICIODATA SA NU TE INJOSESTI PT NIMENI,dacă nu i convine părerea ta, da dacă poți distanteaza-te de el...și la liceu e că o viață noua! nimeni nu te cunoaste, deci o sa conteze comportamentul, sper că am ajutat, succes!
Nu merita sa te agiti pentru un asemenea om. Poate nu are prieteni, tot din cauza comportamentului sau, motiv pentru care este posibil sa aiba frustrari, frustari ce le revarsa asupra ta in cazul de fata, ori e prea rasfatat si se crede superior tuturor.La liceu iti vei face noi prieteni, dar pana atunci te poti inscrie la o sala de fitness sau altundeva, in functie de pasiuni.
Daca tu ai in felul tau de a fi valori de genul celor prezentate in Biblie ca fiind valori, este normal sa te distantezi de cei care au ca valori exact nonvalorile tale. Daca nu ai acele valori, atunci nici macar nu conteaza ce faci si cu cine te insotesti. Orice ai face vei fi nemultumit, si niciodata nu va fi altfel oricat te-ai stradui sa cosmetizezi imaginea ta, si asta pentru ca atragi pe cei care seamana cu tine si care de fapt nu-ti plac
Pur si simplu vorbeste cu el. Explica-i si va intelege daca e prietenul tau. Prieteni greu gasesti, amici pretutindeni. Funda?
In viata, prietenii falsi vin si pleaca. Cei adevarati raman mereu, chiar daca nu va mai vedeti, tot e acolo ca sa aiba un sfat sau o vorba buna de zis pentru tine. Un prieten fals uita de tine dupa ce si-a facut interesul