| DanceIsInYourHeart a întrebat:

Am un verisor care are 11 ani iar eu am 12 ani.Cand vin la el acasa si ma joc doar eu cu el, verisorul meu se comporta frumos cu mine si cand vine un prienten sunt ca o fantoma pentru el.Eu ce pot sa fac?

3 răspunsuri:
| NoNameJunior a răspuns:

Salutări!
Când mai vine acel prieten la el, poţi propune tu un joc care să se joace în echipe, sau un joc la care trebuie să participe mai mulţi copii.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

E cumva firesc sa i se acorde unui musafir mai multa atentie, tu fiind considerata,, de-a casei,,. Incearca sa dai si tu mai multa atentie prietenului, intrand astfel in,, cercul,, lor si sugereaza niste activitati care sa implice tot grupul.In fond, baietii isi descopera mai multe pasiuni comune intre ei la varsta asta. Observa ce au in comun si intra in joc. Fa-ti si o prietena.

| NuCa20 a răspuns:

Probabil cu tine sta mai mult timp decat cu prietenul ala. Fa ceva care sa ii capteze atentia asupra ta, si sa se joace si cu tine, sau faceti jocuri in 3. Nu trebuie sa fii nici tu egoista ca sa stea doar cu tine, dar nici doar cu celalalt. propunele niste jocuri in 3winking