| AnthonyParaschiv a întrebat:

Salut TpU! Am urmatoarea problema:imi place de o fata.am iesit impreuna cu ea de vreo 5-6 ori si pana acum nu am facut nimic ca sa ii dau de inteles ca o plac.ne intelegem excelent,radem,glumim, etc.cum sa ii dau de inteles ca o plac? este bine sa ii spun in fata ca m-am indragostit de ea sau cand mergem prin parc,sa o iau de mana,de mijloc,sa o sarut,etc? Mentionez ca nu sunt un pusti, am 21 si ea 24

Răspuns Câştigător
| Broadband a răspuns:

Pai daca ai 21 ce ne mai intrebi pe noi..stii ce sa faci. prima data incearca s-o iei de mana sa vezi cum reactioneaza, apoi treci mai departe daca ai curaj sa o saruti si daca nu zice nimic si i-a placut, aia e inseamna ca te place

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| alliyn13 a răspuns:

Wtf? te duci la ia glumesti cu ea putin... vezi cum se comporta cu tine si daca ti se pare ca te baga in seama... asa putin mai mult o scoti si uh la un suc unde de altfel o sa platesti si o sa vorbiti acolo. daca te intereseaza idea comenteaza!

| Bambilika a răspuns:

Ai putea sa faci asta intreband-o despre cum ar vrea ea sa fie urmatorul ei iubit sau o chestie de genul si daca te descrie pe tine, inseamna ca si ea te place si apoi poti sa incerci sa o saruti. parerea mea happy

| MadRaven a răspuns:

Bună,
Daca ai 21, mai trebuie sa ceri sfaturi?
Iao incet, o tinere de mana, o privire mai dulce etc. Daca nu zice nimic, poti flirta deabinelea cu ea.
Daca iti raspunde inseamna ca te place.
Simplu nu? laughing
Numai bine!