Nu fii naiv copile! Zi mersii ca treci prin asta acum la 17 ani si cand vei aveam 20 sau 25 te va durea la banana daca te mai desparti de vreuna, pentru ca vei stii cum este ca vei avea experinta. Eu unul am trecut si oarecum inca mai trec prin asta dabia la 25 de ani, daca pateam si eu asta ca tine la 17 ani stiam ce sa fac si sa nu mai gresesc in fosta relatie sau cel mai important cum sa nu sufar, acum stiu ca am experinta dar ma oftic ca totusi cam tarziu, ei bine la tine nu este ca la mine asa ca fruntea sus, daca era speciala era cu tine, specialul nu moare! Mai ales ca ar trebui sa te scarbeasca ca te a lasat pentru altul, da o naibii frate, trezeste te, mai sunt destule fete, acum ca vei mai avea si refuzuri, asta e, toti avem parte de asa ceva, o sa gasesti pe alta si o sa te doara fix in fund de fosta, repet cu mare drag, nu mai fii naiv!
Păi scoate-o de pe Facebook și serios ce mai contează amintirile frumoase când te-a trădat atât?
Relatiile de copilasi sunt foarte instabile. Aveati 12 si 13 ani, dupa cum spui... asadar, doar o prietenie de copii, nimic stabil, solid sau de viitor.
Se pare ca tu nu prea constientizezi ca fata nu este propietatea ta, deci nu-ti apartine si nu avea de ce sa stea cu tine, odata ce s-a indragostit de altul.
Da-i pace si accepta decizia ei, fiindca nu o poti manipula sau forta
Inca un sfat: asculta muzica vesela cand esti in depresie, ca muzica trista te adanceste si mai rau in tristete, depresie si tot ce-i mai rau.
Habar nu am cum ai ajuns la concluzia asta,, forță"eu doar am insistat sa imi spuna de ce face lucrul asta...nu ă obligat o nimeni, pur si simplu la 13 ani țin minte că am intrebat o daca vrea sa fie cu mine eu la 13 ani venea să doarmă la mine bro este prima iubita gen ..stii cum e, eu incerc doar sa aflu cum trec peste intr-un final
Uite aici, scris de manuta ta:
"s-a dus cu părinți ei sa ma reclame la poliție și multe altele, este aproape o lună de când a plecat de langa mine"
Eu nu vorbesc de ce s-a intamplat la 13 ani, fiindca "a vrea sa fii cu cineva la 13 ani", inseamna: "hai sa ne jucam" sau "sa privim un film imperuna" nicicum altele.
Eu am dedus din comportamentul tau recent ca nu a fost unul normal, ci fortat sau amenintat, odata ce s-a recurs la masuri extreme, apelandu-se la Politie ca sa te poata oprii si sa o lasi in pace.
Da-i pace, este minora dar are dreptul sa aleaga cu cine vrea sa iasa, sau sa fie prietena.
Tu poti trece peste despartirea asta cand vei intelege ca fetele nu sunt papusi pe care sa le obligi a face ce doresti tu!
Respecta-i dorinta si vezi-ti de viata ta, iesind cu prietenii sau facandu-ti o noua prietena. La anii astia legi prietenii foarte usor, asa ca, nu dramatiza inutil si nu mai asculta muzica de bocit ca nu-i sanatoasa.
Ii dai ignore peste tot si gata, asa eviti orice contact cu ea.
Iar daca ea nu te mai vrea... asta este. Doar ce ai vrea sa faci? Sa vina iar la tine? Pai si asa... ai mai accepta? Avand in vedere ca acum stii ce fel de persoana este?
Plus ca daca ea nu se gandeste la tine, tu de ce te gandesti la ea?
Si aici ar mai fi si varianta in care... ea nu pleca fara un motiv anume. Dar indiferent. O uiti si gata
Treci naiba peste.
A fost si a trecut.
Nimic nu dureaza pentru totdeauna.
Tine de tine sa jelesti o relatie sau sa iti faci alta mai buna.
Ce zici daca candva ii scrii si ii spui gândurile tale? Ar fi un gest ce mi s-ar părea drăguț chiar daca sunt baiat, cineva sa iti scrie chiar după atata timp lucruri ce te-au deranjat e ceva nemaipomenit
Tu ca bărbat ar trebui sa treci peste astea, in plus ai 17 ani ce dracu, nu e un capăt de lume, nu e necesar sa te oprești la prima gaura la care ai *** mai sunt și altele poate și mai bune! Singura ta obligație acum este sa o lași sa plece dacă ea ti-a cerut acest lucru, tu nu poți tine pe nimeni cu forța lângă tine! Hai fii bărbat ieșit la un fotbal și aia e ti-a dat papucii nu ești primul!