Stai linistit! Era o iubire adoliscentina si probabil si tu si fata sunteti imaturi! Nu dispera! Si eu am avut situatia asta. Eram la intrarea in liceu si am crezut ca am gasit iubirea vietii mele. Apoi viata ne-a despartit si am fost disperat. A trecut si mi-am gasit alta iubire, apoi alta si alta. Apoi o sotie si abia la a II-a sotie mi-am gasit adevarata ratiune de a trai.
Eu la 17 ani n-aveam timp sa mananc la cat invatam pentru bac, iar tu intri "in depresie, plangi mereu" pentru o plodanca?! Ce mai mascul... nu-i asa ca vrei consolare? Sa te lingem pe tine si pe ea ca sunteti inca plozi inocenti si e "dragoste oarba" si restul mizeriilor de prin alte raspunsuri?
La ce ti-e capul c-o ploada mai mica decat tine, iar tu nici major fiind?! Ce vreau sa punctez este ca degeaba ai fi si incercat, majoritatea proaspat-majorilor nu sunt stabili emotional, dar altminteri niste minori fara sens de ratiune. De vreme ce ea este si mai mica, alta este perspectiva... si ce mai perspectiva caci eu cred c-am schimbat vreo 4 pana la 16 ani - deci nu e imposibil nici la tine, nici la ea.
Cu cat insisti mai mult pe ea cu atat o departezi si mai tare. Ceea ce a facut fara sa dea macar o explicatie se numeste lasitate.
Fii puternic, ești bărbat
Tu ar trebui să fii alfa, să ai mentalitatea astfel încât să fii și să pari dezinteresat total. E nașpa, se întâmplă tuturor, treci peste și nu te uita înapoi!
Încă o chestie. Nu o să o uiți în momentul ăsta de ea. Pur și simplu îți redresezi comportamentul. NU o suni, nu ii scrii, nu vorbești cu nimeni despre ea. Ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.
Iar dacă vine ea la tine, nu-i răspunde, nu trece cu vederea peste ce a făcut și nu uita.
Stop.
Prietene,opreste-te din plans.
Daca vrei sa ai o singura sansa la ea,nu o mai cauta deloc,asculta-ma,nu o mai cauta, deloc, sterge-o peste tot.
Poti sa mori, sa plangi ia xanax, dar nu o mai cauta
cel mai bun lucru cand o femeie te paraseste este sa o lasi.
daca o lasi de tot, sunt sanse sa se intoarca.
daca nu intelegi cauta-ma pe narcisdanielifrim323@gmail.com sau pe Instagram la ___narcis_
chiar vreau sa te ajut, mai ales sa nu mai suferi
podean183 întreabă: