| alexandru122142341 a întrebat:

Salut TPU! As avea și eu o întrebare mai delicată prietena mea este mai mare decât minte ea fiind pe 24.04. 1989 și eu pe 05.02. 1999 dar gandim la fel am observat. Când e vorba de copilării și ea este la fel dar problema la mine este sa nu fiu judecat de alții oameni eu vad relația mea destul de ok ea are un suflet bun este frumoasa ce parere aveti? Aștept răspunsuri pozitive.

Răspuns Câştigător
| Venerabilul a răspuns:

"Vârsta e doar un număr", ăsa zice Zlatan Ibrahimovic. Lasă părerea lumii, cât îți place ceva nu ai nevoie de aprobarea nimănui.

3 răspunsuri:
| Kiran a răspuns:

O sa fii judecat pentru orice lucru, daca urmezi modelul vechi, te vor critica cei cu modelul nou si viceversa,

Daca nu te deranjeaza diferenta de ani si esti sigur ca poti creea o relatie frumoasa cu ea, atunci continuati planul, nu ai nevoie de o parere ce o cunosti deja, "i-ati pe una de seama ta".
Eu unul nu vad o problema actuala ta indignare atat timp cat poti sa fi un barbat pentru ea. Succes.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Sunt 10 ani diferenta, lumea va va judeca.

Ce ar trebui sa conteze pentru voi e faptul ca va iubiti si va intelegeti.
Insa daca parerea lumii conteaza pentru tine, atunci cel mai bine ar fi sa inchei relatia.

| sierra1 a răspuns:

"Aștept răspunsuri pozitive"

e clar, din start tu NU accepți o altă părere așa că să fii tu sănătos că nu pricep de ce mai intrebi ce intrebi!