Nu lol, aia doar profita de voi cand pentru chestii sau cand n-are cu cine sa stea, chiar nu-i evident?! )
Încearcă s-o ignori! Și dacă te va bate la cap! Blocheaz-o pe toate rețelele sociale, blochează-i numărul de telefon, și găsește-ți și tu ceva de făcut mai interesant dacă totuș nu te va lăsa-n pace, spune-i că și ea face la fel!
Și eu am pățit așa cu o altă persoană, doar că e din altă țară din sudul americii. Cum eu sunt în legătură cu mulți de pe acolo din diferite grupuri de pe rețelele sociale, într-o zi mi-a scris un băiat din Columbia cred că era. Am discutat destul de mult, (dacă vă interesează, l-am întrebat despre Pablo Escobar și mi-a zis că-l enervează).
Într-o zi, a vrut să-i facă farsă unei prietene de a lui că este într-o relație cu o fată, să-i spunem Maria, nu așa se numește dar cred că e necesar să-i protejez identitatea. Deci el și „Maria" plănuiau să-i facă o farsă uneia pe care eu nu o cunosc încă . Nu știu de ce mi-a spus, da în fine. Și așazisa relație a durat vreo câteva săptămâni. Nu știu din ce motiv au terminat-o, dar îmi plăcea să-l tachinez de fiecare dată cu întrebarea „Ce face iubita ta Maria?", iar el îmi spunea că nu-i iubita lui. Da, ăsta e defectul meu, dacă am prins punctul slab al unei persoane, îmi place să-i fac niște spume la gură
Și într-o zi când i-am mai zis-o mi-a zis „gata, te ignor" și fix așa a făcut.
De atunci, adios! Nu mai îmi scrie, nu-mi citește mesajele, etc. Nu am încercat să-l sun pe whatsapp, chiar dacă am numărul lui pe undeva. Totuș îi cunosc unul dintre cei mai buni prieteni, așa că dacă m-ar interesa să mai luăm legătura, aș putea face chestia, doar că nu mai am chef
Așa că, încearcă s-o ignori și să nu-i dai semne. Îndepărtează-te de prietenii comuni, etc și fă așa încât ca atunci când mai ai nevoie de o informație să-i poți contacta. Nu ignora total prietenii comuni, doar distanțează-te!
Fata asta, va ia de cătei pe amândoi, părerea mea. Baga și tu indiferență cu ea și o sa vezi ca o sa se schimbe situația între voi.
Nu, in niciun caz. Renunta la prietenia cu ea si nu ceda! Doar asa va invata sa te respecte.