Si mie mai mi se intampla si mai meditez la acest lucru de multe ori, ca starea ta poate schimba si starea celor din jur, asa ca incearca ca te gadesti pozitiv la tot ce ai facut, si gandeste-te decat la viitor ca o sa faci lucrurile bine. si incearca in fiecare zi sa zambesti.
motive pentru care sa zambesti:
Zambetul este contagios
Daca zambesti, emani fericire
Zambetul te scapa de stres
Un zambet schimba starea unei alte persoane
Un zambet iti schimba atitudinea
Asa sunt si eu. Rareori ma multumesc cu ceea ce am realizat. Si asta pentru ca mai mereu imi spun: "se putea si mai bine".
Esti ca si mine, o fire melancolica. Si melancolicii analizeaza prea mult lucrurile pana ce isi fac rau singuri.
Si se intampla ca nu suntem satisfacuti de rezultate pentru ca noi oamenii nu suntem perfecti. Si nici nu exista om perfect. Poate ca ai vazut un om care era perfect intr-un anumit cadru; dar intr-un alt cadru/capitol sta jalnic.
Te sfatuiesc sa faci ca si mine: sa urmezi indemnul Bibliei care spune:
"Multumiti totdeauna lui Dumnezeu Tatal, pentru toate lucrurile, in Numele Domnului nostru Isus Hristos." (Efeseni.5:20);
"Si orice faceti, cu cuvantul sau cu fapta, sa faceti totul in Numele Domnului Isus si multumiti, prin El, lui Dumnezeu Tatal." (Coloseni.3:17);
"Multumiti lui Dumnezeu pentru toate lucrurile; caci aceasta este voia lui Dumnezeu, in Hristos Isus, cu privire la voi." (1Tesaloniceni.5:18).
Salut,
Intotdeauna exista loc de mai bine.
Suntem oameni, cu totii defecti, mai mult sau mai putin si intr-un fel sau altul, asa ca perfectiunea nu ne poate caracteriza nici pe noi, nici pe creatiile noastre, oricat am incerca.
E bine sa stii ce ar fi putut fi facut mai bine, dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti scoti ochii pentru ca nu ai procedat asa. Viata e o continua lectie, si fiecare clipa ne ofera ceva nou.
Sa ne bucuram de clipa asta, nu sa le regretam pe cele ale trecutului.
Nu este rau (sau bun).
Mai degraba te ajuta sa fi fericita? Iti ofera ceea ce vrei? Daca da, fa-o in continuare. Daca iti aduce nefericire, nu o mai face sau fa-o mai putin.
Nu conteaza atat de mult ce ti se spune si cum te influenteaza pe tine ceea ce faci.
probabil ca esti prea exigenta cu tine... stai intr-o zi si gandeste-te ce ai realizat, stai si uitate putin in jur si ai sa vezi oameni care au realizat mult mai putin si sunt fericiti... si ai sa vezi oameni care au realizat multe dar nu sunt prea fericiti
ia o pauza, fumeaza o tigare cum zic eu, si la urma vezi ca cine vrei sa fi
E bine sa analizezi lucrurile dar nu prea mult daca o faci prea mult uiti ca esti tanara uiti sa iubesti si eviti orice adrenalina din viata ta!
Eu zic sa o lasi un pic mai incet!
BAFTA
Mereu o sa te gandesti la cum ar fi fost daca procedai in alt mod, dar daca ai ales o anumita cale de a face lucrurile inseamna ca ai ales ceea ce credeai ca e mai bine. Dupa parerea mea e normal sa te gandesti cum ar fi fost altfel dar fara sa exagerezi.
Cred ca e bine sa fii precaut dar sa nu exagerezi. asi zice sa te bucuri de realizarile pe care le ai gandindu-te la faptul ca altii si-ar dori sa le aiba si nu le au. >