Depinde ce gusturi are prietena ta.dar cred că i-ar plăcea următoarele:
-o rochiţă(mai de vară,aşa.)
-o bijuterie
-un parfum
-un aparat foto(în caz că nu are)
-un costum de baie.(pentru vară,când o sa meargă sigur la plajă)
-un cd plin cu melodiile ei preferate
-un album cu poze cu voi
-un animăluţ mic şi pufos de companie.(căţel, pisică, un peruş, un hamster, peşti.)
Multă baftă!
Ceas, rama foto digitala, ursulet, decoratiune florala cu balon cu heliu. Bani sa ai
Ba da ba***i-as P**a in tine cum dracu sa nu stii ma? ne intrbi pe noi care nici nu o cunoasteam? apai ce iubit mai esti? care nu iti cunoaste prietena? [ de obicei fetelor le plac chestile scumpe deci... succes]
Cumpara-i un ceas, o bratara, sau un lantisor. e un cadou fin, frumos si feminin. desigur pentru 6 luni. nu cred ca are nevoie de un cadou. iubirea ta pentru ea cred ca e cel mai frumos cadou. totusi gestul conteaza. esti un baiat dragut daca ii iei cadou de 6 luni impreuna,. succes
Ca de la baiat la baiat..chiam`o pe la tine ...si nu stiu.fai o surpriza un colaj cu poze cu voi sau sa o saruti pasional...sau sa te culci cu ea in sensu de a dormi nu de a face sex. Apoi la chesti materiale.Cumaparai o perna pe care sa scrii "Pentru dragostea/iubirea mea Numele ei" Sau.Un lantic cu numele tau :X. Bafta!
Un ursulet cainima si flori care scrie te iubesc si ii iei niste florii si o invti la o cafenea toate acestea vor costaste lucruri 100 sau 150 deci iti sfatuiesc sai iei aceste lucruri FUNDA