Sa isi vada de treaba, sfatul cu sala e excelent. E foarte usor sa zici unuia/uneia/xxxx uit-o/uita-l/xxxx (plus combinatiile LGBTQ+ posibile, nu ne batem capul cu asta), dar daca ai tinut vreodata cu adevarat la cineva si s-a terminat prematur din diverse motive, mereu vei ramane cu niste sentimente reziduale. Rezolva timpul totul? In principiu, da. Cit timp e necesar? Naiba sa il ia, de cele mai multe ori mult prea mult, avand in vedere cit de scurta e viata.
P.S. Ia-l cu tine la sala. Mai povestiti, mai una-alta. Rau nu cred ca poate sa ii faca.
Nu trebuie niciodată sa ceri sfaturi ca si barbat de la o gașcă mare de bărbați în situațiile de genul. Poti sa vorbesti cu un prieten bun doi in particular daca te frământă ceva legat de relații, dar nu asa la grămadă pentru ca uni se vor da in stambă, altora nu le va pasa, alți vor rade iar tu nu te alegi cu nici un sfat, decat cu moralul la pământ si poate si cu niste idei proaste ce le vei pune in aplicare din disperare.
O despărțire trebuie sa se produca in momentul in care sti sigur ca nu mai e nimic de facut pentru bunăstarea ei.Cand doi oameni nu mai pot fi sau convietuii impreuna indiferent cate sacrificii sau lucuri au facut sa reușească atunci rupi acea relație.
Nici o data nu e ok sa te desparți din orgoliu, dintr-un moft sau dintr-o prostie pentru ca suferinta va fi mai mare si prostiile pe care le vei putea face după vor putea fi monumentale.Asa ca încerci sa analizezi situația iar daca nu s e mai poate face nimic te resemnezi încercând axezi pe alte prioritati (munca, pasiuni, prieteni).
Ma mir cum de n-o propus nimeni să-i ia locul gagicii sau sa îl facă gagica lui
Timpul vindeca orice, lasă-l.
Pai deja solutiile au fost puse pe masa acolo. Ca sa o uite trebuie sa isi gaseasca pe alta, asta-i cel mai bun remediu. Cat despre celalalt...ce vina are saracu' baiat? Oricare dintre noi poate ne-am combinat cu o tipa care tocmai se despartise de altul. Cum ar fi fost ca ala sa vina dupa noi sa caute scandal?
Nu sunt insa de acord cu ceea ce spui tu in legatura cu fosta ta prietena. Nu m-as putea niciodata bucura de fericirea ei alaturi de alt barbat. Nu as face scandal, nimic de genul asta, insa nu doar ca nu as vrea sa raman amic cu ea, dar nu as vrea sa mai stiu vreodata ceva despre ea.
E normal ca unele relații să se încheie.
Pentru că altfel n-ai avea cum să-ți găsești persoana potrivită ție.
Ar însemna să-l accepti pe primul/prima cu care ai intrat într-o relație, indiferent dacă e ok sau nu și gata, s-a încheiat totul.
Ce idioțenie ar mai fi și asta?
Prietenul tău ar trebui să înțeleagă că oricine are dreptul să renunțe la o relație, dacă nu e ceea ce vrea, iar celălalt partener nu are nici un drept de vot în situația asta.
Nu merge cu "dacă tu nu mă vrei, eu te vreau" că nu ești Alexandru Lăpușneanu.