| Minhohwe a întrebat:

Astazi am avut o problema!
Eram la scoala si inainte sa intru in clasa o colega m-a luat in brate.Pe hol era un tip din alt liceu, caruia ii placea de acea fata. Dupa vreo 10 minute,a venit la mine in clasa, unde a intrat doar el, iar la usa mai erau cam 3-4 baieti.Eu stateam in banca, s-a pus langa mine si m-a intrebat ce treaba am eu cu acea fata.I-am spus ca suntem colegi de clasa si doar asta.Eu ma uitam fix in ochii lui,iar el la fel.M-a intrebat daca sunt smecher,i-am spus ca nu,apoi m-a intrebat daca vreau sa-mi dea doua palme,sa incep sa plang (nu am raspuns). Am continuat sa ma uit in ochii lui,si mi-a spus "ce te uiti asa la mine, uitate prin clasa in... mea".Mi-a dat o palma si a plecat.

Nu stiu ce sa fac, sa-i spun unu var de-al meu mai mare (29 de ani) care are multe cunostinte sa se ia de el pe facebook,sau sa-l las in pace? Tipul poate venii oricand la liceu, sa se mai ia de mine, (el este mai mare decat mine). As vrea sa-i spun si dirigintei, poate rezolva ceva :-s.

5 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Vorbeste cu diriginta. Daca se mai intampla ceva, trebuie sa se stie de acest incident.

| miolina a răspuns:

Invata sa fii un barbat istet care-si vede
care-si vede de treaba lui fara a-i enerva pe altii. Termina-ti liceul, poate facultate si numai dupa aceea sa te imprietenesti cu o fata si apoi casatorie. Bafta.

| AndreiSerban1993 a răspuns:

Vorbeste cu diriginta, eventual directorul scolii, care probabil va anunta autoritatile. [(agresiune fizica si putin verbala)(va scapa cu o amenda si o mustrare serioasa)]

| Sunshine23 a răspuns:

De ce trebuie sa te injosesti la mintea unei scorcituri ca ala? Lasa-l ca la un moment dat, daca nu-l bagi in seama, o sa se plitiseasca.

| unprietenaproape a răspuns:

A fost doar gelos pe tine. lasa lucrurile asa, nu le precipita. s ar putea sa creada ca ii esti rival si iti place de acea fata daca te iei de el