| Anonymus199911 a întrebat:

Astazi in timp ce faceam curat in masina tatalui meu, am gasit 2 prezervative ascunse... Sa ii spun mamei sau sa tin pentru mine?

Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Uneori e bine sa fim discreti. De ce nevoia asta sa dezvaluim secrete?
Daca tu ai dat peste ele, crezi ca mama ta nu stie deja? Daca e asa sau nu, asta se rezolva intre ei, nu crezi?

10 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Nu-i spune.bagi cearta in familie daca mama ta nu stie de ele.este o vorba.nu da din casa!

| bogz a răspuns:

E bine ca-s doua, daca mergeti la cur.ve aveti amandoi.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Si ce asta inseamna ca o inseala, poate erau pentru ei

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Dar de ce trebuie sa te gandesti la ce e mai rau? Poate parintii tai au inca o viata sexuala activa si n-au simtit nevoia sa-ti zica si tie.

| AtateaConditii a răspuns:

Daca sunt folosite, il poti santaja pe tatal tau sa faca tot ce vrei tulaughing. Nu ii arata lui maicata daca nu vrei sa se desparta si sa ramai tu cu responsabilitatile casei. Sa faci tu mancare, curat, sa speli chilotii lui taicatu. nu cred ca vreibig grin asa ca gura mica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa atatia ani de casnicie, micile aventuri pot tine "casa de piatra" in continuare, ce nu stii nu-ti face rau. Nu ii spune, dar nici nu il lasa sa o calce in picioare sau sa o neglijeze, acum ca stii de acest fapt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu te-a vazut nimeni, le strecori in buzunar, s-ar putea sa ai nevoie de ele.

| unprietenaproape a răspuns:

Lasa le la vedere sa si dea seama ca le ai gasit. asa vezi cum resctioneaza, te amuzi si tu (de situatie)

| ArthurKn a răspuns:

Poate le avea pentru maica-ta. Cine stie? smug

| rob1606 a răspuns:

Nu