| Lukasz a întrebat:

Astazi m-a prins mama intr-o situatie jenanta rau.
Eu am scaunul la birou spre parea dreapta a camerei, iar usa este fix in stanga, si era si deschisa, mama mea dormea, si nu stiam ca trebuie sa inchid usa, ca na, dormea. Aveam si casti in ureche si stateam cu scaunul direct in fata usii. si fix cand am inceput sa. a intrat in camera, m-a intrebat ce fac si a inceput sa rada, i-am spus ca am mancarimi si ma scarpinam..Desi de 1 an nu m-a prins astazi ei bine a reusit, si nu stiu ce sa fac, imi e rusine, nu mai pot da ochii cu ea. Ea ma stie ca pe un baiat educat..insa eu. Cum sa nu imi mai fie atat de rusine?

Răspuns Câştigător
| Postelnicu_Runa_2002 a răspuns:

Avand in vedere ca a ras inseamna ca pentru ea nu e asa de imp
+ca ziceai ca dormea ceea ce inseamna ca poate, de abia s-a trezit deci totul era cam in ceata.
concluzie: nu te stresa, ca nu prea ai de ce sa ti fie rusine, nici nu cred ca si aminteste. sau daca isi aminteste e probabil fiindca ai evitat o toata ziua. Poarta te normal. o sa uite, eventual o sa uiti si tu.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| nicoleta0423 a răspuns:

Stai liniștit, nu e ceva tragic.
Iar în legătură cu rușinea, îți va trece.
Fâl fâl

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are nimic.e ceva normal.Acorda-i timp si va intelege.
Poti sa vorbesti si cu ea despre asta, in Romania rar cineva vorbeste in familie de chestii d-astea.
Inteleg ca iti este rusine, dar nu are de ce.Gandeste-te mai bine si vorbeste cu ea.

| alex495 a răspuns:

Toti baietii, chiar si barbatii se m, in Ro chestia asta e inca taboo, dar chiar si cei ce au gagica se, poate ea sa fie miss univers, ai act sexual cu ea dar nu e la cheremul tau, tu poti da **** pe zi, aia ori e pe stop, n are chef, are treaba sau e la distanta de tine. Uita te la tv, se incearca de Bendeac mai ales sa se elimine gandirea asta primitiva, ca vai rusinos. Numai zic ca te mai si relaxeaza, nu e un lucru rau, doar sa fie cu masura si intim, de preferat nu vine cineva la tine si tu incepi sa te in camera cu el rolling on the floor