| TimmyRO a întrebat:

azi am gasit pe site-ul celor de la altex un psp la pretul de 440 lei, mie nu mi se pare foarte scump
Bani ii am, adica ii am eu s nu mi i ai dat parintii mei sunt ai mei, insa parintii mei spun ca sunt prea mare pentru a ma mai juca pe PSP ( mentionez ca am 15 ani, nu cred sunt prea mare ) insa eu as vrea sa va intreb :
1. cum pot sa mi conving parintii sa ma lase sa il cumpar
2. daca ii conving exista plata pentru transport la cei de la altex (adica sa il comand de pe net pentru ca nu am un magazin altex in aporpiere) pe site-ul lor scrie transport gratuit insa nu sunt sigur
Multumesc anticipat!

8 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

1. Simplu! Sunt banii mei, eu decid ce-mi cumpăr cu ei. Gândiți-vă la asta ca la un cadou pe care mi-l fac singur de Crăciun ca o încununare a muncii mele.

2. E gratuit sigur.

Însă, pe de altă parte, chiar ar fi mai bine să-ți iei Play Station.

Salutare.

| RobertoRobby a răspuns:

Sfat, nu-ti lua PSP. mai bine iti iei Playstation

| Sarudman a răspuns:

Pai si eu am trecut prin asta deci:
1. Spunele ca e la moda, merge bine, nu e jaf, ai jocuri inteligent pe el si cate dulcegarii si inca ceva:fa treaba in ziua in care vr sa le spui ca iti doresti un psp.Du gunoi, fa treaba prin casa etc.
2.Mah...poate chiar e gratuit dar daca nu cand vor veni fi pregatit cu 20 lei ca peste tot la curierat asa se ia 20lei.
Sper ca te am ajutat happy

| TimmyRO explică:

Cred ca o sa-i conving. Oricum eu nu m am mai jucat decat de cateva ori pe un psp si as vrea sa va intreb daca imi trebuie neaparat un card de memorie pentru psp deoarece am observat ca acel psp pe care vreau sa il cumpar nu are dar scrie ca are 64 MB memorie interna deci imi mai trebuie card de memorie? si inca ceva aia 64 daca nu sunt pentru jocuri pentru ce sunt?

| Laawr a răspuns:

Prea mare? am vazut oameni de 20 ani + care inca se mai joaca pe psp.
Nu stiu daca are taxa de livrare altex, poti lua de la eMAG, acolo stiu ca e gratis si tot acelasi pret este.
dar parerea mea este nu-ti lua psp, o sa te plictisesti foarte repede de el.

| TimmyRO explică (pentru Laawr):

Imi poti raspunde la intrebarea de mai jos?

| Laawr a răspuns (pentru TimmyRO):

Cu psp poti sa mai asculti si muzica, sa te uiti la videoclipuri, sa vezi poze etc.
daca vrei sa-l modezi ia-ti card pentru ca n-o sa incapa jocurile, daca o sa cumperi jocuri originale si il folosesti doar pentru asta nu e foarte necesar.

| Omza a răspuns:

1. Ia vreo nota mare in ziua aia, ajuta-i cu treburile casnice si seara cheamai la o adunare de familie si spune-le asa: Mama, tata, vreau sa va spun ceva ca vreau sa va spun demult: De mult imi doresc un Psp, si mai inmulteste si tu.

2. Da, e gratis, am luat prima tableta de acolo!

Sper ca te-am ajutat