anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi am primit teza la matematica si am luat 2, 50 crying
Nu stiu de ce, ba chiar eu am ramas blocat, adica n-am luat nici macar 5 crying Pur si simplu nu imi venea sa cred.

Problema e urmatoarea:
Vine mama din Germania si face spume la gura cand o sa vada, si ma si bate pana cand devin vanat
-toti copiii or sa faca misto de mine ca am fost batut
-ma va durea
-imi iese media mica din cauza acestei notecrying

Ce pot face ca sa nu ma loveasca? Voi nu aveti habar ce imi face.

Funda big grin

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Suni la protectia copilului

| SoranaSorryiubiiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns (pentru suntserios):

laughing ăhă ca bine zici! laughing

| LanGooP a răspuns (pentru suntserios):

Esti serios pe naiba. Taci

| suntserios a răspuns (pentru LanGooP):

Se ca, ca pe el ca il bate masa de il invineteste asa de tare incat nu poate sa iasa din asta. Asta in conditiile in care l a mai si parasit in tara, l a lasat de izbeliste si are pretentii de elev cu note mari. Daca asta e comportament de parinte eu mananc sarma ghimpata

| AlleSss a răspuns:

Nu e normală această situaţie. Îi poţi explica situaţia,spune-i adevărul. Tu ai crezut că aşa e corect, dar... Nu trebuie să te bată pentru o notă, se mai întâmplă. Promite-i că vei învăţa data viitoare, şi ţine-te de promisiune, aşa ar trebui să nu reacţioneze prea urât.

| LoveTenis a răspuns:

Dar tatal tau nu te poate ajuta? Eu am luat 3\4laughing).Oricum media mi 8 asa ca nu prea is suparata dar incearca sa inveti si sa il rogi daca nu te asculta pe profesorul\profesoara ta!

| ionandreea97 a răspuns:

Crede-ma ca si pe mine m-a batea maicamea de ma invinetea pe tot corpul si imi era rusine sa merg la scoala, insa nu ma batea din cauza notelor, ci de la orice prostie. Chiar nu ai ce sa faci daca asa e mama ta. Acuma sincer iti spun ca iti cam meriti bataia avand in vedere ca nu ai lucrat deloc la mate pentru teza, poate o sa pui mana sa mai inveti. Poti incerca sa-i spui direct si sa o rogi sa te pedepseasca in orice alt mod dar sa nu te bata( acuma poate ca nu vrei sa stai toata luna iulie inchis in casa dar depnde de tine). Oricum pune mana si lucreaza la mate ca sa te mai asculte acolo macar sa mai maresti media putin.

| Alexxandruxx a răspuns:

Daca nu inveti. nu ii spune. Nu ai ce sa faci.

| Escov_Nicoleta_1997 a răspuns:

O astept sa vad ce o sa scrie altii, am problema asemanatoare big grin

| SoranaSorryiubiiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Pai in cazul asta trebuie sa iei masuri laughing cred. o.O dar pana cand vine maicata..nush. Deci sa ii spui mamei tale ca ai luat alta nota..sau in cel mai bun caz. spanzurate big grin epic. eu am luat 6, 75 laughing