Poate ca omul se scremea si nu putea raspunde in acel moment. Rabdarea nu prea te caracterizează.
Dacă a întrebat de ce bați, puteai să zici că ai auzit niște scremete acolo și erai îngrijorat să nu fi pățit ceva. Ar fi apreciat gestul
Daca eram in locul tau ii raspundeam cat puteam de serios ca am batut din politete. Daca mai facea gura ii ziceam direct in fata : Daca mai faci curent iti dau la m**e pana te albesc si la cat esti de babalac nu cred ca rezisti mult ( exact asa am facut si ala a plecat de nici n-a mai comentat inapoi ). Tu trebuie sa dai dovada de buna crestere la prima incercare, daca omul se simte e ok, daca continua ii raspunzi cum sti tu mai bine ca dupa daca mai incerci a doua oara cu politetea te eticheteaza drept om slab si mai tare te ia la impins vagoane.
Mda si de ma lovea lucra lejer 3-4 luni sa isi plateasca amenda +ca as fi depus plangere si doar asa linisteti niste salbatici.
Din poza nu prea pare genu'
Ce memorie ai. Tipului ăstuia ii trebuie un consult de specialitate psihiatrica cât mai repeeeeede. Foarte frumos a pus problema userul: "suntserios" )
SIgur.Si eu ce am scris sus macar stii sa raspunzi la subiect in loc sa scrii ce a fost in trecut? Auzi baiete daca te injura unul pe strada si incepe sa te agreseze ce faci? Te lasi? Ia sa-ti aud raspunsul sa vad ce spui Domnule perfect in toate!
E clar cu voi.Nu stiu daca cativa dintre voi aveti macar 15 ani.Ca doar asa raspund copii la astfel de intrebari! Daca era o persoana matura stia ce sa spuna insa voi...mai bine nu scrieti
Putea macar sa spuna ca e ocupat.De fiecare data cand sunt in baie si bate o persoana la usa intotdeauna spun ca e ocupat...grea educatia asta pentru oamenii de 30 ani
Dacă eram în locul lui îți dădeam și 2 capace
Capace de Noroc? Ce e sub ele?
Mai e promoția?
Nu
Nu îi dădeai capace de Noroc sau nu mai este promoția?
Nu
Nu-mi place sa ma bat si in plus unii ma critica pentru asta.Una este sa te bati si alta este sa te aperi, dar unii nu vor intelege asta.Nu-mi place sa ma bat, dar nu-mi place sa ma injure unul daca am zis ceva corect.