| Saibay a întrebat:

Baietilor, aveti cumva iubite incapatanate?
Sau cum se scapa de treaba asta?

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Şi la ce ne referim cu această încăpăţânare?
Pa, pa.

| Adry05 a răspuns:

Nu ai ce sa faci doar daca ea doreste sa se schimbe. E o trasatura de caracter ce doar daca vrea ea poate fi schimbata.

| RAY a răspuns:

Am avut, pur simplu am lasat-o nu are rost sa isi pierzi timpul cu o persoana irationala

| Violleta2022 a răspuns:

Discutati si daca nu cadeti de acord, atunci va despartiti.
Ce vrei mai simplu de atat?

| danay72 a răspuns:

Discuție sinceră și deschisă te poate ajuta. Dar nu acuza, ci spune cum te simți când e asa. Vorbeste când sunteți bine dispuși. Nu uita ca un răspuns blând îndepărtează furia. De aceea vorbeste cu blândețe și respect profund.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Numai daca scapi de tot de ele. Si asta e greu uneori de incapatanate ce sunt.

| Saibay explică (pentru Popescu_Eugen_1964):

Pai ea trebuie sa aiba mereu dreptate. Daca e de vina pentru ceva se supara pentru ca am dreptate si nu mai vorbeste. Un caz concret. Avem in baie oglinda care nu sta fixa, are un mic joc. Si i.am spus sa o ia jos ca se poate lua pentru ca daca o sterge asa o sa cada si posibil se va rani pentru ca mi s-a intamplat si mie. Si nu m.a ascultat. Nu a luat.o jos si a cazut de la locul ei. Si s-a spart la un volt nu mare lucu. Eu eram in bucatarie si am strigat 'ce.ai facut?' dar nu ca sa cert ci m.am speriat. Si na banuiesc ca asta e inpatanare. Si a inceput sa planga probabil pentru ca am avut eu dreptate si nu ea si cred ca a afectat.o. Pentru ca ea e cea care trebuie sa aiba dreptate mereu. Si nu a mai vn toata ziua cu mine

| TibiGeGe a răspuns:

Frate toate femeiile sunt asa, inclusiv maicamea, care nu are masina a apus ca o condus toata tara =]]]] iar soramea e mai rea ca dracu... spun niste aberatii de te doare capu, bine poate sunt si exceptii fetele mai baietoase

Întrebări similare