| AlexandraIrn a întrebat:

Ce ar trebui sa fac ca parintii mei sa ma lase pana mai tarziu afara? Am 16 ani. aproape 17 si ma lasa doar pana la 10 afara. Am incercat sa practic ideea aceea cu: am luat nota mare. sau mi-am marit media la scoala ca sa ma lase mai mult, dar degeaba. Nici maacar nu merg in cluburi sau in baruri, stau in fata blocului cu adolescenti de varsta mea, stiu ce e bine si ce e rau (de genu droguri sau alte alea), sunt serioasa, dar nu vor sa inteleaga ca am crescut si am acest drept. si stiu si ca imi vor binele, sunt ingrijorati si vor sa ma protejeze, dar ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| stlucian a răspuns:

Pentru inceput incearca cu 22:30 (expicandu-le ca stai in fata blocului etc)cateva zile si nu incerca sa depasesti ora ca pierzi(poate sa vii mai repede ca sa vada ca pot avea incredere in tine). Apoi ca tot vine vacanta explica-le ca poti dormii mai mult dimineata si ca (daca nu ai scolala vacanta e pentru odihna/distractie in limitele impuse de ei (pe cat posibil).

thumbs up

| stlucian a răspuns (pentru stlucian):

PS: INCREDEREA parintilor se castiga prin increderea reciproca cat si comunicare. Vorbeste mai intai cu mama ta despre aceste lucruri.Sigur te va intelege si-ti va sustine pe cat posibil cererea."NU intinde coarda prea tare!" Succeswinking

| AlexandraIrn explică (pentru stlucian):

Multumesc mult :* Asa am sa fac.

| stlucian a răspuns (pentru AlexandraIrn):

thumbs up

4 răspunsuri:
| Gαηαmα a răspuns:

Pai parintii tai iti vor binelehappy ar trebui intr-adevar sa aiba incredere dar uite-te cate cazuri urate sunt in lume, ei te iubesc...Sa sti ca conteaza o vorba a parintilor si uneori e bine sa iti spuna.Nu se stie peste cine dai, ce se intampla. Poti da, sa spui sa stai putin mai mult pana la 10:30, sa vorbesti cu ei.happy