Si scarba se trateaza....cu ignoranta! Altfel daca le iei in seama pe toate, vei suferi.Fa-ti lumea ta si ai grija de tine....ca restul le rezolva timpul!
Bună!
Sunt niște falși.Cum pot să se aștepte de la alții să se comporte omenește, iar ei să facă pe dos?
Da într-adevăr degeaba își aduce cineva aminte că exiști atunci când ești bolnav și după revine la vechile obiceiuri.Nu cred că scârbos e cuvântul potrivit poate fals.
E așa de greu să știi ce-i aia omenire, e greu să arăți că ești o persoană rațională, care poate face diferența dintre bine și rău, care poate să iubească(uneori animalele ne întrec la capitolul iubire)
Trist.
Asta ceea ce ai scris e,, pantaloni scurti,, pe langa ceea ce cunosc si-mi ia doua zile numai sa povestesc
Nu e singura familie care face asta crede-mă, mulţi dintre noi ne folosim de câte ori putem de oameni chiar dacă trebuie să călcăm pe cadavre.
Cum să mai existe încredere când majoritatea te folosesc?
Nu ştim să iubim şi nici nu prea avem ce.
''Nu există o lume perfectă, există doar momente perfecte ''
Stiu ca e ciudata, pentru ca mi-am dat seama ca suntem ipocriti si zicem una facem alta, iar daca se facea cum zicea-i tu sigur gasea-i alta bubă. Daca nu tineti legatura si nici nu va cunoasteti de ce esa va mai sune? Poti sa fii si ruda cu cine vrei, daca nu tii legatura cu ei nu te intelegi ce rost mai are... Dar daca ei fac scandal cand voi nu ii sunati de sarbatori atunci da sunt ciudati si egoisti.
Da,din pacate asa este, si cam asa s-a ajuns in societatea in care traim, acum nici aproapele nu iti mai este aproape iar cel mai dureros lucru este ca dragostea dispare in defavoarea multor lucruri persiabile, si se creaza o prapastie tot mai mare intre doua suflete, ma intristeaza acest lucru dar ma gandesc ca acolo undeva este cineva care tine la mine cu adevarat...
Majoritatea te cauta si isi aduc aminte de tine doar cand au nevoie de ceva, iar chestia asta nu e tocmai rea cand si tu te ajuti de ei si iesi mai castigat.
In schimb, chestia cu *la multi ani* mi se pare jenanta. Daca se supara pentru ca nu le-ai zis asta, e clar ca nu prea ai nevoie de compania lor, asa, din placere.
Si chiar te simti prost daca nu ti se trancanesc aceleasi 3 cuvinte care te scoala din somn sau care-ti strica dispozitia cand le auzi "la pachet" si cu continuarea aia penibila cu " sa fii sanatos si fericit "?
In aceast secol al nostru "lumea" nu mai este lume toti alearga dupa banii.Pentru ca in aceasta lume a noastra uni cu alti nu ne mai putem suporta din cauza mandriei a etichetelor noastre,cei care sunt intr-un grup sunt etichetati ca fiind inchisi, iar cei care nu au prieteni din cauza scarbei fata de oameni sunt etichetati de oameni puternici ca fiind oameni singuri neputand sa isi faca prieteni. Acuma bani conteaza, nu mai conteaza ca te duci la locul de munca pentru ca iti place si pentru ca mare parte o petreci acolo, acuma te duci doar de dragul banilor pentru ca nu te poti descurca fara ei. Multi au pile si se mandresc cu ce au facut parinti dar degeaba daca tu nu ai facut nimic. Daca tata-l tau este sef patron sau ai pile pe undeva normal ca ii da afar pe cei care merita postul si chiar au muncit pentru el deoarece nu are fata lui, finuta, matusa loc de munca. Acum ce facem e sa ne ascundem fata
Din pacate asta-i crudul adevar. Oamenii alearga dupa bani,lux,nu mai e nimeni interesat de veri,matusi, etc. Stiu ca e greu si dur dar trebuie sa trecem peste si sa ne vedem de viata noastra. Nu e deloc usor cand vezi cata rautate si nepasare e in jur, dar trebuie sa fim tari si sa ne vedem de viata noastra, sa nu mai lasam persoanele din familie sau prietenii sa ne umbreasca fericirea. Incearca sa nu pui la suflet si sa nu te astepti la nimic de la nimeni, asa nu vei avea parte de dezamagiri. Numai bine!
Din proprie experienta nu numai ca rudele isi amintesc de tine la nevoie dar te si invidiaza,adica daca ai tu ceva si sa nu aiba ei...e dezastru. De exemplu verisoara mea nu m-a suportat niciodata si sincer chiar nu stiu de ce,de fapt nimeni din familie nu intelege. Nu ma consider vinovata cu nimic,tot timpul m-am purtat frumos cu ea,am ajutat-o neconditionat,fara sa am pretentii ca si ea sa faca la fel si totusi nu ma suporta,chiar ma uraste,din cauza asta am avut probleme si in familie,s-au certat si parintii nostri,etc. Chiar nu pot sa-mi dau seama in ce lume traim. Nu mai poti sa ai incredere in nimeni. Pana si cele mai apropriate persoane te dezamagesc. Asa si cu anumite persoane care nu isi amintesc decat la nevoie ca existi, sunt satula de ei, nici nu ii mai bag in seama. Eu mi-am facut ordine in viata sa zic asa si stiu care sunt persoanele care merita toata atentia si increderea mea. De restul nu imi mai pasa. In ziua de azi tot ce conteaza este sa ai bani. Adica daca nu ai bani nu te baga nimeni in seama, cu alte cuvinte esti un nimic. Inainte vedeai fete care cautau numai baieti cu bani si acum s-a inversat. Eram innebunita dupa un baiat si nici nu s-a uitat la mine din cauza ca nu aveam banii pe care vroia el sa-i am. Prieteni foarte rar. Nici nu poti sa-ti imaginezi cat de prefacute pot fi unele persoane. Ma enerveaza foarte tare ca pur si simplu te mint in fata fara nicio retinere. Se dau prieteni cu tine, iti dau sfaturi si pe la spate Dumnezeu cu mila...Chiar m-am saturat