Sa ramai tot timpul fresh si sa incerci mai mereu sa atingi cat mai multe topic-uri de discutie. Ele se vor dezvolta, crea alte tulpini si in timp vor fi foarte multe de discutat mereu. La un moment dat totusi se vor termina/epuiza si majoritatea acestor topice, de aceea trebuie sa fii atent si introspectiv si sa schimbi din mers macazul, in sensul ca atunci cand incepi sa simti ca se cam epuizeaza un subiect, incerci sa abordezi altul. Nu-ti fa probleme. Daca sunteti asa protriviti unul pentru altul, veti avea mereu ce discuta, impartasi, arata unul altuia. Succese si ramai consecvent. )
Ma indoiesc ca o sa epuizati subiecte de discutie, unora le-ar trebui o vesnicie sa discute tot ce vor si tu te gandesti ca abia ai inceput o relatie si nu vei avea ce sa discuti peste putina vreme?
Incepand de la preferintele personale de filme, carti citite, jocuri, tabere, muzica, imbracaminte, colegi, prieteni, carti, recreatie in aer liber, inot, ski, scoala, teme, colegi, prieteni, samd.
Dacă vă potriviți nu aveți cum să epuizați subiecte căci practic o să puteți să vorbiți despre absolut orice.
Trăiește momentul și nu-ți mai face griji aiurea. Dacă vă potriviți și totul e bine, nu o să ajungeți să vă plictisiți.
Stai linistit, vorbele o sa apara de la sine. Orice ii interesant ce o sa discutati, despre voi, despre cei din familie, despre prieteni, scoala. Bafta!
Buna! Fii tu insuti, nu te stradui prea mult pentru ca vei parea fals. Parerea mea e sa te bucuri de moment, sa fii natural si sincer, sa nu incepi sa aberezi doar de dragul discutiei pentru ca nu are rost. Si sa stii ca e normal ca uneori sa nu mai ai subiect de discutie, dar ideile vor aparea din nou.
Bafta, pup
Eu iti dau un sfat bun lasa fetele si vedeti de scoala asta e parerea mea dupa aia o sa ai timp si de fete!
Omul normal că preferă fetele și nu școala, lasă că mai crești și vezi cum e
Sunt la facultate si imi vad de scoala stai linistita, repede judecati si nici nu cunoasteti persoana!
Nu am zis-o în nume de rău frate, tu nu te vei mărita cu școala ci cu fata, zic eu. Nu te întrebi pentru ce faci acea școală? O faci strict pentru tine sau o faci ca să ai cum să îți întreții și familia? Ai nevoie de o familie sau ești genul de Felix care ar renunța la orice pentru cariera lui? Mie mi se pare un lucru bun, nu rău. Dar mai sunt și oameni anoști, nu zic.