Tu nu stii ca relatiile la distanta nu au sorti de izbanda, daca situatia este provizorie pentru putin timp incearca sa o faci sa priceapa, daca nu, pune punct ca nu are rost sa iti scoata ochii pentru orice, nu au pierit fetele din lume si ea a ramas ultima
Mananci ****! Nu toate relatiile la distanta, nu au un sort de izbanda. Multi si-au facut famili dupa ce au devenit independenti, cu persoanele acele care aveau relatii la distanta. Daca fata e dificila si el nu o poate stapani sau nu stie cum sa o ia, asta e partea a doua. Gandeste-te, inainte sa mananci ****, si experimenteaza. Iar daca nu stii, nu mai vorbii.
La cat mint tinerii din ziua de azi nici ei intre ei nu mai cred, daca astia doi deja au probleme de incredere tu chiar crezi ca va rezista legatura lor nealterata, eu sincer ma indoiesc, cat priveste vocabularul tau care siteul l-a barat tine de proasta ta educatie
Relatia lor intr-adevar nu v-a tine, da nu vorbi in numele altora. Vorbeste doar in numele lor. Eu am o relatie la distanta de 1 an si 6 luni si ne intelegem de minune, ne intalnim in fiecare luna. Si avem planuri de viitor. Iar tu vii si vomiti povesti, ieftine ca relatiile la distanta nu au sort de izbanda!
Daca nu poti sa intri pe fb, cand poti ii spui nu am putut intra ca am fost la medic, ca mi-a fost picat netu, ca m-am certat cu mama ii spui adevarul simplu ar trebui sa te inteleaga.
Si daca ai o prietena nu e frumos sa iti faci poze cu alte fete.
Pai poarta cu ea o discutie mai serioasa si spune-i ca daca isi doreste ca relatia voastra sa mearga trebuie sa faca anumite compromisuri asa cum si tu la randul tau faci.
Barbatii sunt intotdeauna nevinovati."ia" are toata vina.sau ea? hmm mare dilema
Pai nu am mintit-o niciodată, dar faza e ca nu mă înțelege, daca ii spun ca mia picat netul si nu am putu intra sta suparata si vb in sictir