| cata001 a întrebat:

ce sa fac? cum sa fac? imi placa de o fata (cred ca si ei ii place de mine deoarece ma lua de mina, imi spunea sa vin langa ia)pe care o cunosc din copilarie in noaptea de inviere am incercat sa-i arat ca o plac m-am uitat in oki ei am loato de mana i-am spus cateva complimente am facut-o sa se simta bine. In ziua de paste am invitato la un suc a aceptat propunerea mea dar de curand am aflat ca ei ii place mult de un baiat...care nici nu o baga in seama i-am mai spus daca vrea sa stea cu mine dar acum un an jumate doi.SI m-a refuzat. dar am ramas cu privirele sufocante cu care ma urmarea in Biserica de Inviere. CE SAI FAC SA O LAS in pacesa se gandeasca la el? SAU SA INCERC SA O CUCEREEC IN CONTINOARE? suntem amici de mai mult timp. voi ce zicety sa fac? daufundala celmai bun raspuns...

Răspuns Câştigător
| Crisu a răspuns:

Eu ti-as sufera sa vorbesti cu ea si sa ii explici ca tu o placi, de mai mult timp si ca poate incearca sa iti dea o sansa. Las-o sa se gandeasca, si vezi ce iti spune. Daca te refuza, mai bine o lasi in pace si iti gasesti pe altcineva. :*

8 răspunsuri:
| BruneTTe a răspuns:

N-are rost. Mereu vei fi pe planul doi, ea se va gandi si in continuare la el si nu are rost.Mai bine las-o in pace cu gandurile ei.De fiecared data cand vrei sa te apropii de ea, gandeste-te ca ea vrea sa fie cu altcineva si ca nu te-ar face fericit.

| StilSanatos a răspuns:

Parerea mea este k daca ea il place pe baiatul respectiv poate e doar o obsesie in timp a ei, nu stii pana nu vb cu ea, eu zic k merita sa vb cu ea deschis, daca ea nu vrea sa fie cu tine, ok ramaneti prieteni, dar nu se stie, poate accepta si isi va dovedi ei k e o pierdere inutila de timp si energie pentru cineva care nu o baga in seama.succes.

| zZAlexandruZz a răspuns:

Iti cauti alta, dragoste cu sila nu se poate. Sa zicem ca ea te accepta dar sufletul ei tot la baiatul ala se va gandi, deci daca tie iti place foarte mult si vrei sa o iubesti incearca. Dar eu te intreb acum... se merita sa depui mult efort acum ca apoi sa te paraseasca pentru baiatul ala?

| ady3600 a răspuns:

Salut, vezi tu, fetele au o trasatura care le domina uneori, le place sa se foloseasca de baieti. E posibil sa fie asa dat fiind faptul ca ea stie ce simti tu. Se poate totusi sa fie o fata deosebita si sa-si fi dat seama ce insemni tu pentru ea si sa vrea sa fiti impreuna, in acest caz ea va face primul pas(pentru ca tu i-ai propus in trecut si nu te va lasa sa te umilesti punand a2-a oara aceeasi intrebare)
Comporta-te cu ea in mod obisnuit, nu trebuie sa ii zici nimic legat de dragoste, ea se va apropia de tine iar tu trebuie doar sa nu o respingi si faptele vor merge de la sine

| edy141 a răspuns:

Sa iti spun o faza aseara veneam de la discoteca cu un prieten el o suna pe fosta mea prietena(el nu stia ca am fost cu ea) si imi zice:Edy eu am chef sa o *** pe asta, eu tac nu-i zic nimic zice catre mine stai ascuns eu eram numai cu juma' de creier functionabil si cand am vazut k ea accepta am iesit din locu ala si m-am prefacut k il cautam pe el si dupa ce ea pleaca zice el:ba da dc ai venit mi-am stricat ocazia la care eu:Ba alex asta sa ramana intre noi eu am fost cu ea si inca mai tin la ea la care el zice:bine ma o trebuit sa spui de mai demult k intr-o seara s-o dat la mine... poate te intrebi dc am spus asta unele fete iubesc doar din prostie si fac baiatul sa sufere te sfatuiesc sa ii zici ca ramaneti prieteni...parerea mea

| cata001 explică:

Multumesc peentru ajutor... o SA VB CU IA ZILELE ASTEA cu ia darnu cred ca am sanse daca nu vrea o las dracu in pace.

| ady3600 a răspuns (pentru cata001):

Prietene, nu trebuie sa-i zici nimic, mai citeste o data postul meu, stiu ce vbwinking

| cata001 explică:

Oke multumesc ady