Nu e rau, e bine si asa. Nu pierzi bani cu femeia, ii pierzi in placerile personale. Aia care iti zic de femeie si familie nu inteleg perceptia ta in viata prin ce treci, nici eu nu mam casatorit si multi - multe imi ziceau ca imi vine vremea cand o sa ajung tatic, dar sau inselat - tot fustangiu de meserie am ramas
Nu trebuie sa te grabesti cu casnicia!
Si eu m-am insurat dupa 25 ani, dar pana atunci am exersat, am studiat femeile.
Dupa peste 30 (!) ani de casnicie pot spune ca mi-am facut bine lectiile.
Poti avea o relatie si fara sa fii casatorit. Tocmai ca nu prea mai e la moda.
1. Ei te stresează, căci le strici imaginea despre lume, în care toți trebuie să fie conformiști. 1. Nu este nimic rău să ai o opțiune personală care nu coincide cu a altora.
Nu,nu e un lucru rău să ramai singur, până la urmă nu toți oamenii sunt obligați să stea într-o relație.Atat timp cât ești fericit cu tine însuți nu e o tragedie daca nu ai gagica.
In mentalul românesc daca nu ai gagica ești văzut că un ciudat sau mai rău, uneori ești marginalizat.E o chestie tâmpită în mentalitatea românească unde singuraticii sunt considerați anormali.Cand nu ai gagica de obicei lumea spune că ești gay, că te masturbezi mult sau că mergi la prostituate.
Dar tu trebuie sa faci cum simți tu că e mai bine, dacă ești fericit și singur nu e nevoie să îți faci gagica.
Dar nu fii așa sigur că nu îți faci o gagica, cine știe se va găsi și o fata pentru tine.
Mai bine singur forever decât sate înșele cu alți. Ia-ți un loc de muncă și fa ce-ți place ți-e cu adevărat fotbal tenis sau ce-ți place ți-e lasa fetele că nu-i nu-i deloc ce vezi adevărul este altul ele vor numai bani poți sa fi tu...să iubești... tot degeaba.
Nu știu ce să zic man, ai dreptate într-o privință. Nu toate vor bani, lux, din astea, mai sunt și fete bune la suflet, dar greu de găsit, ca "acul în carul cu fân". Mai bine îmi văd de ale mele cum am făcut până acum, contează să fiu sănătos, fericirea vine de la sine.
Ai sa vezi.
Tocmai ca, casatoria nu mai e la moda single forever. lesbi, gay sau concubinajul e la moda. cine drac mai sustine casatoria la moda in 2022. nunta ii o vrajeala in ziua de azi ca asa ii normal ca asa zice lumea sa fie bine bla bla. si dupa aia se inseala de se rup sau nu se mai inteleg. probabilitatea in cuplu de a ramane impreuna si fericiti fara inselat si tot tacamul este de 1 la suta. asa ca toti prostii in ghilimele fac nunta ca ei se iubesc vezi doamne pana moartea ii desparte. stai in loc ca se lovesc la ceas vb aia.
Poate ai chemare spre preoție/călugărie pe care poate încă nu ai conștientizat-o.
Important e să-ți faci o sursă de venit sigură, să ai casa ta, să fii pe picioarele tale.
Femeile, înainte de asta, sunt mai degrabă o problemă, decât un ajutor.
Sigur nu exista si alte varianta?
Am 44 imediat si nu sunt nici casatorit, nici gay, nici single, nici abstinent.
La ce naiba va plafonati in tipare?
Fiecare om face ce vrea, nu este treaba nimănui. Probabil colegii/prtn tai au fost la fel de "influențați" la rândul lor cu căsătoria, dar n ar trebui sa te afecteze.
Așa se întâmplă și la fetele, și la băieții singuri pentru că asta e mentalitatea tipică românească. În mintea românului de rând, odată ce treci de 20 de ani trebuie neapărat să ai jumătatea de cuplu făcută, să te căsătorești și să faci copii. Dar e o mentalitate greșită.
Uite, eu am aproape 23 de ani, sunt fată, momentan single, și chiar și eu sau chiar mama mea e bătută des la cap cu întrebări de genu "Dar fiică-ta încă nu are pe nimeni? Nu vrea să se mărite?". Eu una vreau să mă mărit, dar nu acum, încă nu mi-am terminat școlile, stabilitate emoțională și profesională nu am, este timp și de viața personală. Ignor orice zice lumea.
Așa ar trebui să faci și tu. Nu e nimic rău în a fi singur atât timp cât tu cu tine te simți bine.