Cred ca asta e ultima intrebare despre subiectul asta ca ma oboseste.
Vorbesc cu tipa. Ea a avut ceva probleme serioase in familie si vorbim noi ce vorbim si dintr-o data spune vorbim maine pa.
Eu spun bine de fiecare data dar ieri am spus tot bine dupa care peste 3 ore de la chestia asta o tot vedeam on pe Facebook si am zis sa totusi sa ii scriu ce am patit cu un idiot.
La care raspunsul a fost ca are destule pe cap si ca vrea liniste.
Da bine inteleg dar linistea ta e pe Facebook? Adica serios.
Nu ma intereseaza daca vorbeste cu altcineva sau ceva dar macar sa nu profite emotional de mine.
Voi ce credeti? Eu sunt bun doar cand are probleme sau exista ceva minune si stai on pe Facebook fara sa faci nimic.
Adica nu ca doar e on si atat... raspunde in maxim 1 minut.
Nu sunt Adonis dar am cunoscut si eu fete dar tipa asta imi pune capac. Adica imi place foarte mult dar parca totusi...
Voi ce ziceti?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Da, am avut experiente de genul. Aparuse o tarfa la mine in liceu acum 2 ani care facea exact la fel. Mintea, chiulea, statea incontinuu pe Facebook/tumblr/Instagram, indiferent daca erai undeva cu ea sau nu la o intalnire, ma rog. Faza e ca m-am imprietenit cu ea si prost am fost, ca din cauza ei mai mult mi-am facut rau. Ma folosea cu diferite chestii, ma mintea cu rahaturi de genul "nu pot ca trebuie sa merg in centru cu maicamea" dar maicasa era in Anglia de un an si o lasa singura de capul ei. Era EMO proasta, se taiea pe vene si isi "traia" la maxim viata, cerand atentie la catfisheri pe Facebook.
Acum, parerea mea cu intamplarile tale este ca o doare in fund de tine efectiv, specimene ca ea nu trebuie bagate in seama. Ele trebuie lasate sa se scufunde in propria lor indolenta. Arunc-o din viata ta si nu te mai gandi la nimic ce are legatura cu ea.
Nu zic ca tota lumea trebuie sa te bage in seama, dar nesimtirea ei din cauza faptului ca te foloseste si dupa aceea te ignora, creand depresie pentru un rahat de "prietenie" e inacceptabil. Nu o lasa sa te influenteze pana ce e prea tarziu si las-o dracului. Probabil ca vrea sa rupa legaturile cu tine si sa-si vada de viata ei eronata, deoarece nu mai are chef de tine. "Fake friends", zic normalitatile de astazi.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.133.108.47) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro