Nu e prieten, asta nu iti e tie clar. E doar un pulete care se crede superior purtindu-se ca un bou. Ignora-l. Eventual raspunde-i si tu cu aceeasi moneda.
De ce ai ţine o relaţie cu un prieten care nu te respectă?
E clar că nu are respect faţă de tine şi nici bun simţ dacă se comportă aşa. Cred că nu îţi e în clar că îi e tot una de tine şi ar prefera dacă se poate să dispari.
Poate i-ai pierdut respectul.
Insa cred ca mai mult ca sigur are motive intemeiate pentru care vorbeste asa.
Poate iti zice in gluma cum mai fac prietenii, daca nu, atunci nu vad de ce mai stai cu el.
Cu javrele nu te vei putea intelege; iti spune "mars" pentru ca in lumea lui este o jigodie.
Cum il poti numi prieten atunci? Simti cand poti avea incredere intr-o persoana(sa fie prietenul tau) si daca el vorbeste asa inseamna ca nu te simpatizeaza. Nu e mare lucru...nu poti rezona cu toti
Cel mai bun sfat: nu te înjosi pentru o prietenie. Mai bine renunți și îți vezi de treaba ta. Prietenia înseamnă respect, iubire fata de aproapele. Nu el sa te înjure iar tu sa suferi din aceasta cauza. Găsește-ți prieteni care sa îți merite prietenia, care sa te facă sa te simți bine, respectat, in niciun caz supărat. Funda?
Aici e vorba si de educația primită În mod normal, un prieten nu ți-ar vorbi așa. Ai încercat să îi explici că te deranjează modul în care ți se adresează? Sau să-i impui să vorbească puțin mai frumos?
Între fete merge, cel puțin la mine Acum depinde și de diferența de vârstă între voi, etc.
"Între fete merge, cel puțin la mine". WOW. ADICA: oricarei catele ii place sa stea capra, precum ii place oricarei vaci!?
E cu 2 ani mai mic decat mine, am încercat sa ii spun sa înceteze dar vorbesc cu pereții.
Scuze, nu prea înțeleg vorbele cu mai multe înțelesuri. În orice caz, ceea ce voiam să spun este că dacă eu ofer respectul cuvenit unei persoane, am "pretentia", dacă-i pot spune așa (cu toate că e ceva ce ține de bunul simț) de a fi tratată ca atare. Presupun că acum am fost mai clară? E adevărat că deja nimeni nu prea mai înțelege ce e ăla respect, dar am convingerea că mai există și oameni care încă nu s-au tâmpit de tot.
Atunci nu văd ce mai ai de împărțit cu el.
Super respect atunci cand intre prietene se folosesc cu admiratie cuvinte precum : vaco, sau ***. Ai perfecta dreptate; a innebunit ursul.
Aa, păi asta e din punctul tău de vedere. Să înțeleg că n-ai prea dat de "specimenele" care nu acceptă să vorbească sub nici o formă în felul în care ai menționat mai sus Știu că s-a ajuns ca cele mai jignitoare cuvinte sa devina complimente doar pentru că sunt spuse "ca între prieteni". Ăsta e principalul motiv pentru care eu prefer să mă lipsesc de prietenii
Intr-o relatie, fie ea si de amicitie, cineva trebuie sa detina controlul. Tu fiind cel pasiv, el a decis sa preia initiativa
Nu mai fi slab in fata lui si vei avea de castigat, cel putin la capitolul respect de sine!
Se poate sa te placa iar tu sa nu ii fi dat atentie!
Uite: A incercat cumva sa iti atraga atentia sau sa faca gesturi nu stiu sa iti arate ca te place? Poate asta e sau poate s-a maturizat si se poarta grosolan ca aproape toti baieti!
anonim_4396 întreabă: