| malishka93 a întrebat:

..Cum credeti? Dupa o perioada de certuri la un final poate sa revina totul la normal si cuplul sa fie din nou fericit si sa uite de tot raul? vi sa intimplat asa?

Răspuns Câştigător
| 9999999999 a răspuns:

Da pentru ca atunci cind exista dragoste intre doi oameni dumnezeu nu lasa sa se strice totul din contra le da binecuvintare pentru a lasa in urma tot raul va doresc numai fericire

9 răspunsuri:
| resp3ctt a răspuns:

Da,eu unul zic ca se poate, si cred ca daca amandoi vreti sa reconstruiti relatia, consider ca va fi mai solida decat a fost inainte:X. Aveti grija pe viitor ca cu multe xerturi nu se poate intretine o relatie...

| whiplasher a răspuns:

Eu de 1 un jumate de cand is cu a mea, nu ne-am certat veci. A venit o perioada mai horror un pic, ne-am spus ce-am avut de spus, da' tot nu ne-am certat, ca nu am vrut eu, nu-mi plac certurile, si-am avut grija sa nu se-ntample. Totusi ar trebui sa va spuneti unul altuia tot ce nu va convine sau ce va deranjeaza, dupa aia faceti niste "clatite de'mpacare", si tot o sa fie bine. Oricate certuri ai fi avut tongue. incearca. Asta cu conditia sa nu fiti plictisiti unu' de altu'.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da insa mocneste acel foc si in final se ajunge oricum dupa niste ani la despartire.
Odata ce apar certuri este bine sa te gandesti daca esti sigura/sigur ca vrei sa-ti imparti viata cu acea persoana, daca vrei sa fie parintele propriului tau copil si sa va scoale pe toti in toiul noptii in certuri si chiar in violenta.

| Mihai112_2526 a răspuns:

Niciodata nu o sa mai fie din nou la fel crede-ma. Poti sa incerci ce vrei ca sa-ti salvezi relatia dar intr-un final o sa se duca totul.happy

| LaraDot a răspuns:

Da min s-a intamplat si se poate sanse 50%

| calexiandra a răspuns:

Da, doar daca exista cu adevarat dragostea!

| Mihaela111 a răspuns:

Da cel putin in cazul meu asa s-a intamplat, dupa o pauza de 6 luni ne-am impacat si acum ne intelegem mai bine decat la inceput.

| Luori a răspuns:

Depinde ce fel de certuri. Daca nu ne putem impaca, daca ne purtam ranchiura, daca ne-am exprimat jignindu-ne sau lovindu-ne cu cuvinte, daca e prea mult rau la mijloc, nu vad iesind ceva bun.
Certurile se rezolva, se discuta, se negociaza, altfel, se produce ruptura si. poti lega, dar nodul ramane.

Răspuns utilizator avertizat