| skyrim2 a întrebat:

Salut TPU, cum fac sa imi uit fosta? A trecut un an de zile, de o luna m-a apucat un dor mare sa zic asa, o visez mereu, simt ca o iau razna, ea de atunci are si iubit si pare ca ii e mai bine decat a fost cu mine si gandul asta ma termina, felul ei de fata mi l-am dorit de asta si ma tot gandesc, am avut o relatie de 5 ani impreuna, ce a facut sa ajunga la decizia asta de a incerca altceva nu stiu si vina mea probabil din diverse motive, dar nu o pot uita si cand stau langa alta persoana ma gandesc la ea si cum era sa fie in locul ei, niste sfaturi?

11 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Cea mai bună metodă să uiți de fosta e să te gândești la actuala.

| Violleta2022 a răspuns:

Cand dai cu picorul la cineva drag, abia atunci sa regreti ce rautate ai facut.
Din pacate, pentru tine, asta este o lectie buna pe care sa o tii minte toata viata si sa nu o mai repeti, ca vei continua sa pierzi oameni dragi.
Cand iubesti cu toata inima pe cineva nu ceri pauze in dragoste, nu ceri altceva sa incerci, ca jignesti si ranesti irepearabil persoana care te iubeste, dovedindu-i ca te-ai plictsit de ea/el si ca nu mai ai sentimente pentru el/ea.

| sierra1 a răspuns:

"cum fac sa imi uit fosta? "

precis găsești pe altcineva (mai) potrivit. ȘI apoi memoria celeilalte, dispare de la sine

| Freya1 a răspuns:

Nu toate relațiile se uita repede, și nu peste toate poți sa treci sa ușor.Dar cu timpul se va rezolva.

Tu probabil în momentul asta ești singur și fără o ocupație suficient de ok ce sa îți ocupe timpul si minte.Sau pur și simplu ti-ai dat seama ca rău cu rău dar mai rău fără rău.Sau cum sa spune "alta e tot asa sau poate mai rea" și acum apar regretele.
Oricare ar fi motivul, încearcă sa te întărești pe tine, sa îți găsești un hobby și sa mergi mai departe.Nu a fost sa fie și aia e.

| Lioana a răspuns:

Timpul te va ajuta sa o uiti si vei gasi alta persoana pe care sa o iubești.

| mi25 a răspuns:

Cui cu cui se scoate.

| gapb a răspuns:

E treaba ei fratioare, capul sus, daca ea a ales sa arunce pe geam o relatie serioasa de 5 ani pentru o "incercare" inseamna ca toata pierderea ii apartine ei, nu tie, asa ca poti sta cu inima impacata, ai facut tot ce ti-a stat in putinta ca sa o satisfaci si sa ramana fericita insa ea a ales prostia si marsavia, ceea ce denota ca oricum nu era o partenera potrivita pentru tine pentru ca tu aveai planuri si iti doreai ceva serios de la ea, va veni un timp in care relatia ei cu tipul pentru care te-a lasat nu va mai merge si se va intoarce la tine plangand in genunchi, "sa reparati ceea ce a fost", dar tu sa nu accepti asta, nici in ruptul capului, pana atunci tu vei fi un barbat bazat si realizat, la un nivel transcedental care nu va mai da nici 2 bani pe ea si va regreta greseala pe care a facut-o tot restul vietii, asa functioneaza universul si asta este cea mai grea razbunare, unde ea o sa sufere dupa tine ci nu tu dupa ea, trebuie doar sa astepti pentru ca aceasta karma functioneaza.

| AdioTPU a răspuns:

Din ce povestești, ai dezvoltat o obsesie pentru fosta. Preocupandu-ti timpul cu alte activități, așa o poți uita.

| Syzygy a răspuns:

Cel mai eficient leac ar fi sa te indragostesti de alt cineva, chiar daca te gandesti ca nimeni nu va fi la fel ca,, ea", crede-ma ca odata ce te-ai indragostit de o alta fata, vei uita de fosta ta complet. In orice caz, sa nu incerci sa faci vreo tampenie, viata si asa e trecatoare, nu trebuie sa o scurtezi, agata-te de firul vietii si bucura-te de ea.

| ClaudiuMotanul a răspuns:

Un singur sfat "capul sus nu uita asta e doar un moment nu e viata ta"

| George378 a răspuns:

Întotdeauna o sa găsești o persoana mai buna ca fosta boss am trecut și eu prin astea am găsit pe altcineva care face cât toate fostele la un loc