FApte, fapte si iar fapte.
Fa-i cadouri mici si simbolice, invit-o la plimbare numai pe ea, fii atent la toate nevoile ei...
Iubeste-o!
Acorda-i timp, afectiune, arata-i ca tu o protejezi si ca vei fi alaturi de ea mereu.
Cumpara-i flori si fa-i cadouri.
Parerea mea este ca trebuie sa petreceti mai mult timp impreuna si sa ii vorbesti asa frumos
Fa-i niste surprize placute. Cred ca ai vazut prin filme: acoperai ochii si du-o la vreo cina romantica, acolo mai fa-i alte surprize, fii si tu creativ. Recent un tip si-a scris pe capul lui numele meu, de exemplu ai putea sa faci si asta. Cand mergi sa-ti faci freza, roaga frizerita sa-ti scrie pe cap numele ei, dar parul sa nu fie prea scurt
Uite aici un blog despre relatii si viata de cuplu. gasesti diferite articole despre problema ta
http://viatadecupluindoi.blogspot.ro/
Pasul 1 fi tandru pasul, 2 vorbeste-i mereu frumos, pasul 3 ocazional cate un cadou sau o surpriza, pasul 4 fi aproape de ea.
Sa ii arati cuiva ca il iubesti mi se pare cel mai usor lucru, sincer, trebuie doar sa fi tu insuti, sa o sprijini, sa o asculti, sa o intelegi.Atat.E asa de greu? Nu mi se pare. Daca vei reusi sa faci cele de mai sus te felicit, esti un,, iubitor" cu diploma.
Cel mai important e sa fi natural,apoi vine starea de spirit,cand esti cu ea,nu parea ca esti obsedat de ea,spune glume bune(daca nu stii nu le spune) condu`o acasa chiar daca e la capatul celalalt al orasului si incearca sa intri in vorba cu ea intreband`o ce si cum, ce ii place sa faca, ce muzic asculta, ce filme a vazut recente, alea aleahee hee, vorbesste cu ea pe mes, daca esti timid(nu trebuie sa fi timid) gandeste`te ca nu ai ce pierde, si dupa un timp in care tie ti s-a parut ca ti s`a deschis in conversatii si alte chestii invit`o la un suc ceva, si acolo incearca sa aflii ce crede despre tine. repet TOTUL e sa fi natural, daruieste`i cate o floare, e demodat dar la o fata inca ii place indiferent de fata tongue, spune-i chestii dragute de faptul cum arata si cum se comporta. SUCCES
sper sa te ajute:*
Nu vorbele conteaza, ci faptele! Fa-o sa se simta in siguranta langa tine. Fi alaturi de ea si la bine si la rau! Integreaz`o in grupul tau de prieteni ca sa vada ca ea chiar conteaza pentru tine si ca nu ti-e rusine sa te afisezi cu ea. Ofera`i mici atentii, spre exemplu si o floare oferita din suflet conteaza mult!
Sinceritatea si tandretea este raspunsul.
Daca este asa cum spui tu (si ea simte acelasi lucru nu veti avea probeme)
Fi tu insuti si deschis, daca nu are incredere in tine in tine inseama ca nu simte acelasi lucru.