| Nume6969 a întrebat:

cum imi pot convinge parintii sa imi cumpere xbox? (sunt in vacanta deci nu pot spune ca iau note mai mari).

2 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Ce note ai avut pe tot anul școlar?
Dacă ai avut note mari ai putea să le spui că meriți un premiu.
Sau ai putea să îi ajuți la treburi.

| RobertMoon a răspuns:

Le spui că vrei Xbox, nu trebuie să faci ceva ca sa îi convingi. Eu sunt la vârsta la care as putea avea copii și nu mi-ar place sa îmi văd copilul că ar încerca să mă convingă să îi cumpăr ceva, daca e un lucru care și-l dorește mult probabil i-aș face o surpriza și și l-as lua de ziua lui sau de Crăciun așa că depinde de ei daca vor sa îți ia sau nu. Eu personal nu ți-aș cumpăra deoarece nu as vrea sa îmi văd copilul că stă toată ziua in casa și se joacă pe Xbox in loc sa se joace afara cu alții sau să iasă în oraș într-un parc cu prietenii chiar daca as fi un partener potrivit pentru joacă. laughing Eu am 25 de ani, am prins și jocurile afară pe preș în fața curții cu copii din vecini, am prins și jocurile pe calculator cu diskeye sau pe play station, Play station portabil și îți pot spune că e pierdere de timp toată treaba asta cu jocurile, iar mai târziu o să îți para rău de timpul pierdut.