Cica mintea umana nu e prevazuta sa tina prea multe contacte in acelasi timp. Intre 100 si 200 ar fi limita superioara. Cei care apar pe mediile sociale cu sute si sute de prieteni/ contacte, fii sigur ca nu poate tine contact cu toti, iar o parte sunt doar de forma. Pentru a mentine relatia cu unii, automat se raceste relatia cu ceilalti, atlfel te suprasoliciti pana la punctul cand nu mai poti sa faci fata, respectiv ii lasi fara raspuns pe cei mai putin importanti in acel moment. Vine o vreme cand trebuie sa aloci resursele cui trebuie.
Multi fug pentru ca sa nu vezi ca ei nu au realizat nimic in aceasta viata nici meserie nici casa nici bani nici masina nici loc de munca. Si poate cs ubii sunt pe la puscarie.
Dar mare parte dintre putinii care sau realizat Fug de tine pentru că sa nu le ceri ceva.
Sunt bolnavi de invidie gelozie si pentru ca sa nu te vadă că esti putin mai realizat intelectual... De cât ei atunci se apuca sa fuga de tine.
Eu am fost coleg de clasa care e mare director la Metrorex.
Am fost prieten ce s sjuns cercetator științific in america in biolologie.
Am fost prieten care e pastor in america si ii face pe oameni de bani până acum a făcut rost de 1 milion de euro.
Am fost prieten ce a ajuns chinist mare falsifică tot felul de lucruri.
Am fost prieten ce a ajuns judecator.
Am coleg de clasa care a ajuns avocat.
Am un prieten foarte bun care a devenit mare vedetă si acum apare pe la teviziuni si si-a schimbat nr de telefon si am incercat sa mai dau de el dar nimic si nimic.
Am fost prieten care a devenit preot ortodox si acum se preface ca nu ma cunoaste.
Fiecare isi face lunea lui
De exemplu am fost coleg cu o fata care ma iubea si o iubeam ce a ajuns ziarista jurnalista in Australia si acum vorbim 5 cuvinte la 5 ani.
Dar fiecare in lumea lui
OCHII CARE NU SE VĂD SE UITĂ!
Am fosta iubita ce a ajuns profesoara de pictura la o facutate din Iasi ne nai vedem sa ne-o tragem din când în când la o medie de 5 ani.
Am fosta iubita cu care am locuit si s-a angajat la un serviciu secret si au pus-o aia sa imi dea papucii si acum se face ca nu mai ma cunoaștere.
Asa se schimbă oamenii devin zgârciti nu vor sa te vada pentru ca multi sunt ratati si nu isi permit sa cumpere o bere sau nu vor sa dea bani la un gratar pentru ca ei chiar daca au bani vor sa ii dea la rata de la masina mai scumpă de cat casa in care stau in chirie.
Multi nu vor sa afli ca ei locuiesc intr-un demisol mizerabil ci vor sa le vezi dosr masina pentru care dau toti banii pe care ei ii castiga ne mai ramansndule nimic
Si pana la vasta de 35 ani mama lor care este invatatoare le pune mancare la maxi-taxi.