| RX22 a întrebat:

Cum pot atrage o doamna de 30 de ani langa mine gen nu ca o plac si chestii dar vreau sa intru sub pielea ei. Ma mai joc uneori cu copiii sai dar nu de prea multe ori. Vreau un raspuns lung si nu vreau sa aiba legatura cu copiii. Dau funda la cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| minrest a răspuns:

Sunt mai multe abordari, iar abordarea care nu se potriveste poate strica totul. 1. Orice om are si preocupari mai elevate, il intereseaza si ceva ce necesita putina gandire. Vezi ce o intereseaza pe ea. Te pasonezi si tu de subiect. Si dupa aia o intrebi. Azi ceva, peste o saptamana altceva, dar ai grija, sa nu fii insistent, ca nimeni nu isi cauta de munca gratis in plus. Ea raspunzandu-ti, te ajuta; iar oamenii care te ajuta te-ar tot ajuta, au investit ceva in tine si nu te lasa balta. 2. Vezi ce crede ca ar trebui sa stie un copil, ce ar vrea sa stie ai ei. Engleza, balade istorice, geografie, orice. Inveti din astea, si o sa te simpatizeze mult; mi s-a intamplat chiar mie cand eram copil. DAR. Un singur lucru. Nu te imprastia, ca nu te apreciaza mai mult. 3. Metoda asta e cam periculoasa. Poti sa ii faci ceva treaba contra cost, covoare, lemne, cumparaturi. Asa o sa fiti colaboratori, o sa tot aveti de-a face, si puteti deveni mai apropiati. DAR. Daca te vede ca pe ceva subaltern. Trebuie multa prudenta.

30 răspunsuri:
| Samariteanul a răspuns:

Ai probleme psihice

| Lostlyric a răspuns:

Nu vor sa stearga...

| Lostlyric a răspuns:

Mi-am revizuit primul raspuns si il voi sterge. Este prima oara cand nu am verificat un cont. Esti un baiat de 14 ani si vrei sa intri sub pielea unei mame de 30 de ani? Sanse imposibile. Infime chiar si dupa ce vei implini 18 ani.

| minrest a răspuns (pentru Lostlyric):

Nu vrea, mai, sa se culce cu ea, de ce va ganditi toti numai la sex?

| Lostlyric a răspuns (pentru minrest):

Nu ca ma gandesc la sex, dar este mult prea vaga intrebarea sa nu ma gandesc ca atractia fizica poate fi un factor. Stii exact la ce se refera?

| Crackman a răspuns (pentru minrest):

Da ce roast are sa ii intri sub pielewinking?

Am observat ca a mai pus intrebarea aceasta o data si i s-au dat si sfaturi pertinente, fara sa implice ganduri legate de sex. Aceasta ar fi a doua oara cand intreaba... Lamureste-ma...

El a specificat ca nu o place, nu stiu altii cum fac, dar eu ma culc cu cine-mi place. De fapt, prima data la sex te gandesti, caci e mai probabil. Dar mai sunt si alte mobiluri decat sexul.

Pai i-am dat eu un raspuns bun, dar scurt; el o fi vrand instructiuni amanuntite. De asta cere un raspuns lung.

| minrest a răspuns (pentru Crackman):

Poate ca o considera o influenta buna in viata lui, o figura materna secundara. Si daca ii intri pe sib piele, poti sa stai in preajma ei, sa te influenteze consistent.

Propun sa-l intrebam pe el la ce se gandeste cand spune ca vrea sa atraga o doamna de 30 de ani.

A pus mai multe intrebari, si eu asta am inteles.

Tu ai inteles ceva diferit de ce am inteles eu. Si, desi nu judec daca baiatul ar fi in situatia in care se simte atras fizic de ea, nu putem sa stim exact la ce s-a referit el. Dar, daca tot mi-ai atacat raspunsul, cel mai bine ar fi sa ne lamureasca el, pentru ca intrebarea este vaga, repet. Din intrebarea lui se inteleg lucruri diferite si nu s-ar fi ajuns la argumentul acesta daca totul era clar.

| floresdemayo a răspuns (pentru Lostlyric):

Și eu, ca și tine, gândim la fel.
El nu recunoaște, dar e un băiețel care simte o atracție fizică pentru femei mai mature. Poate că are mici fantezii, în limite firești, desigur. Dar șansele ca ea îl priveasca mai mult decât ca pe un copil, sunt minime, mai bine zis nule, egale cu zero.
Îmi amintește de Renato, băiețelul din Malena, care făcuse o obsesie pentru acea femeie sexy și frumoasă.
https://www.youtube.com/watch?v=W-YD2Y8ojYE

| Lostlyric a răspuns (pentru floresdemayo):

M-au napadit amintirile - cele frumoase, flores. Iar melodia si filmul le-am adorat mereu. Multumesc! happy

| RX22 explică (pentru Lostlyric):

Pai uite. eu vreau sa intru sub pielea ei deoarece cred ca minar fi un mentor bun in viata si vreau si sa ma inteleg bine cu ea. inca o data nu e legat nimic de sex.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai probleme. Calmeaza-te si vezi-ti de metin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte ciudat cum toti incep, sa isi asume ca baiatul ar vrea sa-i facã avansuri, asta fiind o problema existentialã.
Dar daca o femeie de 30 de ani ar fi vrut "sa ii intre pe sub piele" la un copil de 14 ani nimeni nu ar banuii ca ar exista ceva sexual la mijloc.

| PumpkinDoll a răspuns:

Pai si de ce vrei sa te apropii de ea daca nici macar n-o placi?

| minrest a răspuns (pentru PumpkinDoll):

Nu o place in mod senzual. Nu urmareste sa o frece.

Iti dau dreptate, citisem doar intrebarile si raspunsurile utilizatorilor, insa nu citisem raspunsurile lui. Greseala asumata. Multumesc.

| PumpkinDoll a răspuns (pentru minrest):

Ma intreb, oare el e in poza de la avatar?

Nu stiu, dar are varsta psihica de cca 14 ani, adica varsta pe care si-o atribuie. Iar asta se trucheaza mai greu.

Dar cinste tie ca citesti profilul, alte intrebari, raspunsuri, inainte de a te pronunta. Asa fac si eu.

Ok,deci sa spunem ca are 14 ani, de ce ar vrea un pusti de 14 ani sa se apropie de o femeie de 30 de ani? Deci spune ca nu o place, oare vrea sa se imprieteneasca cu ea? Ii ciudat oricum ai da-o rolling on the floor

E ceva mai putin obisnuit. Poate nici el nu stie ce il atrage. Poate o vede ca un mentor bun, sau ca o figura materna.

Mda,m-am gandit mai devreme si la varianta asta, se poate.

| simpleuser0105 a răspuns:

Nici 12 ani nu ai ce relatie vr cu o persoana de 30 in afara sa o ajuti sa isi care cumparaturile