Sunt mai multe abordari, iar abordarea care nu se potriveste poate strica totul. 1. Orice om are si preocupari mai elevate, il intereseaza si ceva ce necesita putina gandire. Vezi ce o intereseaza pe ea. Te pasonezi si tu de subiect. Si dupa aia o intrebi. Azi ceva, peste o saptamana altceva, dar ai grija, sa nu fii insistent, ca nimeni nu isi cauta de munca gratis in plus. Ea raspunzandu-ti, te ajuta; iar oamenii care te ajuta te-ar tot ajuta, au investit ceva in tine si nu te lasa balta. 2. Vezi ce crede ca ar trebui sa stie un copil, ce ar vrea sa stie ai ei. Engleza, balade istorice, geografie, orice. Inveti din astea, si o sa te simpatizeze mult; mi s-a intamplat chiar mie cand eram copil. DAR. Un singur lucru. Nu te imprastia, ca nu te apreciaza mai mult. 3. Metoda asta e cam periculoasa. Poti sa ii faci ceva treaba contra cost, covoare, lemne, cumparaturi. Asa o sa fiti colaboratori, o sa tot aveti de-a face, si puteti deveni mai apropiati. DAR. Daca te vede ca pe ceva subaltern. Trebuie multa prudenta.
Mi-am revizuit primul raspuns si il voi sterge. Este prima oara cand nu am verificat un cont. Esti un baiat de 14 ani si vrei sa intri sub pielea unei mame de 30 de ani? Sanse imposibile. Infime chiar si dupa ce vei implini 18 ani.
Tu ai inteles ceva diferit de ce am inteles eu. Si, desi nu judec daca baiatul ar fi in situatia in care se simte atras fizic de ea, nu putem sa stim exact la ce s-a referit el. Dar, daca tot mi-ai atacat raspunsul, cel mai bine ar fi sa ne lamureasca el, pentru ca intrebarea este vaga, repet. Din intrebarea lui se inteleg lucruri diferite si nu s-ar fi ajuns la argumentul acesta daca totul era clar.
Și eu, ca și tine, gândim la fel.
El nu recunoaște, dar e un băiețel care simte o atracție fizică pentru femei mai mature. Poate că are mici fantezii, în limite firești, desigur. Dar șansele ca ea îl priveasca mai mult decât ca pe un copil, sunt minime, mai bine zis nule, egale cu zero.
Îmi amintește de Renato, băiețelul din Malena, care făcuse o obsesie pentru acea femeie sexy și frumoasă.
https://www.youtube.com/watch?v=W-YD2Y8ojYE
M-au napadit amintirile - cele frumoase, flores. Iar melodia si filmul le-am adorat mereu. Multumesc!
Nu o place in mod senzual. Nu urmareste sa o frece.
Ma intreb, oare el e in poza de la avatar?
Nu stiu, dar are varsta psihica de cca 14 ani, adica varsta pe care si-o atribuie. Iar asta se trucheaza mai greu.
Ok,deci sa spunem ca are 14 ani, de ce ar vrea un pusti de 14 ani sa se apropie de o femeie de 30 de ani? Deci spune ca nu o place, oare vrea sa se imprieteneasca cu ea? Ii ciudat oricum ai da-o
E ceva mai putin obisnuit. Poate nici el nu stie ce il atrage. Poate o vede ca un mentor bun, sau ca o figura materna.
Mda,m-am gandit mai devreme si la varianta asta, se poate.
Nici 12 ani nu ai ce relatie vr cu o persoana de 30 in afara sa o ajuti sa isi care cumparaturile