Tu nu te-ai prins prins că fratelui tău nu îi pasa de tine? El are viața lui problemele lui cu care lupta. Daca nu îți ia e clar că nu îl interesează ce ai tu și ce nu ai, ce lipsuri ai. Sunt unii frați și unele surori care nu își iubesc frații dar bănuiesc că trebuie să ți se spună fara (virgula) sa înțelegi cum sta treaba.
Cumpărați un Motorola cu 400 de lei un g53 rupe pe tiktok, filme, Facebook, YouTube chiar și jocuri moderne. Eu l-am găsit nou in cutie la mine pe OLX sigilat, daca nu găsești cu 400 de lei cu 500 găsești sigur. E mai bun decât Samsung s9 care a apus de mult și bateria tine enorm. Îl vinzi pe al tau și îți iei un Motorola g53 care e perfect sau G52 care e foarte bun și ala.
Nu poți să îl convingi, cine nu simte sa te ajute când îi spui nu îl interesează ce ii relatezi.
Spune-i la fratele tău că ai un telefon care nu mai ține deloc bateria, trebuie să îl încarci de câteva ori pe zi, și se poate umfla bateria la orice oră
Asta de 2 ani de zile tot posteaza aceleasi intrebari, ba cum il convinge pe fratisu sa-i cumpere telefon, ba cum o convinge pe ma-sa sa-i cumpere alt laptop.
Pai de ce nu iti cumperi un telefon nou din Romania. La 1000-1500ron iti cumperi un telefon mega decent cu care sa iti faci lejer treaba 3 ani de zile.
Samsung a 16
Motorola g75
Xioami note 14 5g
Daca vrei gaming poti sa iti cumperi un poco x7pro la 1900 ron.
Mama are Motorola g54 power.
Baterie de 6000ma
Procesor decent mediatek 7020
12 gb ram. Da 12!
Camere okish.
Si zboara la orice l-ai supune. In afara de jocuri din astea ultra grafice. Dar gen moba sau cs strike sau cod le manânca. Motorola sunt bune pentru ca au interfata aproape stock ceea ce usureaza procesorul. Hello ui este mai usor pentru rami si procesor decat one ui si mult peste mizerii ca hyper os ( xiaomi) sau color os ( realme / oppo). Eu am Samsung xcover 7 practic un A15 rugged, este bun dar g54 este mai rapid se mica mai repede si tine si bateria mai mult. Ma gandesc ca la vara o sa apara G56 si am sa il cumpar daca vor da update serios la procesor. Mai ales ca Motorola au ales sa ofere minim 3 ani de os si securitate pentru cele mai ieftine telefoane ale lor si pentru segmentul midrange ofera la fel ca Samsung, minim 5 ani.
Mi-e imi place Samsung, Motorola nu imi place ca am mai avut de mult un telefon cu marca asta si bateria era varza chiar daca era nou.
Si daca intr-o zi telefonul meu va inceta sa mai functioneze, el cum mai i-a legatura cu mine daca telefonul meu e mort? Fratele meu ma suna in fiecare weekend pe video sa vada cum mai suntem.
Depinde si ce model ai avut. Si in plus poate ai avut ghinionul sa cumperi o unitate defecta. Si pe eMAG gasesti atat modele Samsung cat si Motorola foarte vechi. Adica sunt noi in cutii sigilate dar modelele in sine sun vechi de prin 2017-2018 ( Samsung a 10 sau Motorola g power 2018 ). Un vecin de al meu este fermier si are un moto g 15. Telefonul ala vede praf si abuz zilnic si tot functioneaza. Pentru piata americana Motorola au scos un model nou ( moto g power 2025) care are certificare ip 68 si ip 69 si certificare drop proof 1, 8 metri. Adica telefonul nu doar ca poate fii scufundat in apa dulce dar poate suporta chiar si jeturi putermice de apa si telefonul este testat sa faca fata la cazaturi de la distante de peste 1, 8 metri. Pentru 300$ eu zic ca este um deal foarte bun. Oricum poti cumpara iphone 16 sau Samsung S25 ultra si poti avea ghinionul sa inimeresti o unitate defecta.
Stii cum se numeste ce faci tu?
Cersetorie!
Ai venituri, strange banii si iti cumperi ce vrei tu!
Da si ce, nu mai are voie omul sa cerseasca, care e problema ta?
Daca nu inveti sa pui osul la munca, vei tot cersi si va deveni problema societatii.
Nu ne plac cersetorii!
Mofturile astea ale tale mai merg pana implinesti 18 ani. Daca nu iti continui studiile, nici un parinte nu are obligatia sa te intretina.
Sa vezi ce o sa-ti placa de tine atunci!
Mergi pe profilul lui...
omul asta incearca a isi convinga ba fratele sa ii trimita telefon, ba pe sa pe mama sa ii cumpere laptop.
E adult, dar cu probeme de sanatate, ca intr-o postare dorea sa ii vireze pensia pe card.