| 10Bubico a întrebat:

Salut TPU! Dacă iubita mea pana acum se punea la somn la 00:00-00:30 și în seara asta la 22 a zis ca se pune la somn, credeți ca îmi ascunde ceva? Ar putea sa ma înșele?
Ea și lucrează, dimineața se trezește la 07-07:30, doar ca pana acum nu se punea la somn la ora asta!
Funda!

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Tu cine esti: maica-sa sau stapanul ei?
De ce ti-ar da ea raportul cand se culca si ce face?
Este femeie in toata firea si nu trebuie controlata asa cum faci tu, ca asta nu-i nici dragoste, nici lipsa de incredere.
Dar tu de ce nu te-ai culcat de la ora 22 si ai urmarit-o?

Bula
| Bula a răspuns:

Te a asteptat in pat, dar tu stai si te uiti la telefon.winking

| kalasnicov22 a răspuns:

Te inseala si bine face.

suntserios
| suntserios a răspuns:

O fi zis așa că sa nu o mai bati la cap

| DeMicUnCălător a răspuns:

Părerea mea, din toată experiența mea de viață, e simplă: dacă nu încetezi cu gelozia asta bolnavă, riști să rămâi un bărbat singur, frustrat și cu o viață foarte nefericită. Gelozia nu ține lângă tine femeia pe care o iubești, doar o obosește și o îndepărtează.

Crede-mă, am văzut mulți băieți ca tine. La început geloși, iar mai târziu... singuri, cu Netflix și un câine care nu are unde să fugă de interogatorii. Așa că ai de ales: te vindeci de gelozie și înveți să te bucuri de ceea ce ai, sau rămâi cu întrebări și o listă lungă de regrete. Și, sincer, viața e prea scurtă pentru filme care nu se termină bine!

| johnnny123 a răspuns:

O întrebare mult mai bună ar fi: Cum de nu și-a făcut bagajele până acum și suportă în continuare să stea cu un om ca tine?