Frate poti manca cat vrei pentru ca asa sunt si mai sanatosi si n-ai cum sa mori
Auzi,ia continuă tu să halești.
Pun pariu că soacră-ta o să-mi mulțumească. b-)
Pai fermenteaza puternic si poti sa ai problema : 1. cu stomacul (care nu prea e adaptat pentru astfel ce cruditati (este o carte, Hrana vie, si daca te iei dupa ea, poti sa ai aceleasi probleme; doar sa mananci in cantitati ff mici). 2. cu zona cecului (zona intestinului gros unde e apendicele), care e "tensionata" de ceea ce primeste din intestinul subtire. Te sfatuiesc sa mananci in stil traditional (cei pentru fiert, fierbi), exceptie facand cate un morcov (daca nu-l nimeresti din ala iutiu, cel mai bun e Carot luat din productia indigena).
Yo, cand eram mic si prost, ma duceam la tara in vacante si pe acolo mancam tot felul d lucruri pe care acum nu le-as mai manca, da tin sa-ti spun ca scoteam cartofii din pamant, ii curatam cu dintzii si ii mancam nespalati. Nu pot spune c-am patit ceva
P.S.: trebuie sa ma corectez... daca mananci cartofii ai sa mori, sunt otravitori...in schimb tuberculii, cei pe care i-am numit cartofi mai sus sunt ok
Buna. Din cate stiu eu e nu patesti nimic daca mananci cartofi cruzi. Dar nu exagera.
Cartofii cruzi sunt nitel toxici, insa daca mananci 1 sau 2 nu patesti nimuca. Oricum, nu te atinge de florile cartofului!