| XRoyaL a întrebat:

Daca un membru din familie are crize de nervi si incepe sa tranteasca lucruri cum se procedeaza? Se cheama salvarea?

Răspuns Câştigător
| Bratu_Andrew_2000 a răspuns:

Buna!

In primul rand, se sta departe de persoana respectiva. Poate nu vrea sa te rănească însă o poate face fara sa vrea. Ramai cu ochii pe acea persoana in caz ca se raneste.

Parerea mea este ca ar trebui sa ceri sfatul unui medic să-i spui exact ce se intampla. Exista medicamente speciale care se pot administra insa trebuiesc prescrise de un medic.

Este prea greu sa calmezi o persoana cu asemenea crize, cel mai indicat este să-i lasi sa se calmeze.

Sper sa fie bine.

sad

11 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Mai intii ii f*&i vreo trei peste bot pana se linisteste, apoi ii dai ceva sa se stearga de sange, si intr-un final chemi salvarea.

| BlackBriliant a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

De ce P[_M altii vorbesc obscen si nu sunt bannati, iar eu imi iau bann la prima expresie vulgara?laughing))) cred ca e al 10-lea cont pe care mi l-am facut laughing))))

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru BlackBriliant):

E si aici o arta a injuratului si vulvaritatii — see what I did there — nu merge pur si simplu sa fluturi lingamul pe paginile TPU fara discriminare.

| Simpatic a răspuns (pentru BlackBriliant):

Pentru ca tu ai o fata urata, pe cei draguti ii iarta cei din staff happy
bai da-mi clipul ala de pe Youtube cu personajul de il ai tu la avatar, numai stiu cum era numele clipului, de mult n-am mai ras la faze cu betivi ca in acea compilatie.

| BlackBriliant a răspuns (pentru Simpatic):

Serci 'am baut la supermarket' laughing)))))

| Simpatic a răspuns (pentru BlackBriliant):

Multumesc domnule! happy

| ONR1R4 a răspuns (pentru BlackBriliant):

Al meu este al 7 laughing))) laughing))) an 5 zile

| aXy99 a răspuns (pentru BlackBriliant):

Invata sa pozezi, poate nu iti vei mai lua ban asa de usor.

| Andreeush a răspuns:

În cazul acesta ar trebui să se apeleze la un psihiatru.

| Panamax a răspuns:

Tranteste lucruri ca sa nu te tranteasca pe tine.
Dispari din raza lui de actiune si cel mai important este sa tii gura inchisa.
Salvarea o sa fie pentru tine daca o chemi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se duce la medicul psihiatru pentru tratament adecvat