Buna!
In primul rand, se sta departe de persoana respectiva. Poate nu vrea sa te rănească însă o poate face fara sa vrea. Ramai cu ochii pe acea persoana in caz ca se raneste.
Parerea mea este ca ar trebui sa ceri sfatul unui medic să-i spui exact ce se intampla. Exista medicamente speciale care se pot administra insa trebuiesc prescrise de un medic.
Este prea greu sa calmezi o persoana cu asemenea crize, cel mai indicat este să-i lasi sa se calmeze.
Sper sa fie bine.
Mai intii ii f*&i vreo trei peste bot pana se linisteste, apoi ii dai ceva sa se stearga de sange, si intr-un final chemi salvarea.
De ce P[_M altii vorbesc obscen si nu sunt bannati, iar eu imi iau bann la prima expresie vulgara?))) cred ca e al 10-lea cont pe care mi l-am facut
))))
E si aici o arta a injuratului si vulvaritatii — see what I did there — nu merge pur si simplu sa fluturi lingamul pe paginile TPU fara discriminare.
Pentru ca tu ai o fata urata, pe cei draguti ii iarta cei din staff
bai da-mi clipul ala de pe Youtube cu personajul de il ai tu la avatar, numai stiu cum era numele clipului, de mult n-am mai ras la faze cu betivi ca in acea compilatie.
Serci 'am baut la supermarket' )))))
Multumesc domnule!
Al meu este al 7 )))
))) an 5 zile
Invata sa pozezi, poate nu iti vei mai lua ban asa de usor.
Tranteste lucruri ca sa nu te tranteasca pe tine.
Dispari din raza lui de actiune si cel mai important este sa tii gura inchisa.
Salvarea o sa fie pentru tine daca o chemi.