| NonZarek a întrebat:

Dati-mi va rog niste idei cum as putea afla cine mi-a facut asta?
Sunt prieten cu o colega din clasa cu care ma inteleg f bine si urmatoarea zi pe mess imi scrie ca daca vreau sa mai vb cu ea si sa fiu prieten. Eu am intrebat ce are si a spus ca cineva i-a spus ca eu am vorbit-o pe la spate si ea atunci nu intelege de ce mai vorbesc cu ea.Problema e ca acea persoan nu vrea sa spuna cine e a mintit, si vreau sa aflu cine e ca sa pot sa ii desfiintez fata.Eu cred ca e de la mine din clasa cineva care stie multe info despre mine.
Spuneti-mi va rog mai multe idei cum as putea afla cine este persoana necunoscuta.
DAU FUNDA
MULTUMESC

5 răspunsuri:
| mentholinks a răspuns:

O fi un alt prieten bun de-al ei care vrea sa te scoata din schema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pot fi si bâtfe mai ales intre fete, Nu cred ca un coleg a facut asta.
Parerea mea este ca doar se joaca cu tine, doar ea si cu niste prietene de ale ei, fiind nesimtine.
Ce trebuie sa faci? Sa fi nepasator, adicã sa ii explici fain frumos, daca vrea sa mai fiti prieteni bine daca nu pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-ai ce sa faci. Daca ea prefera sa asculte vorbele ei, decat pe ale tale, care ii esti prieten, probabil nu are incredere in tine, oricum.

| nicu991 a răspuns:

Daca te înțelegeai "foarte bine" cu ea însă îți demonstrează contrariul prin faptul ca nu te crede pe cuvânt inseamna ca este vorba de o prietenie falsă lipsită de respect si incredere.

| munteanuionvictor a răspuns:

Ar trebui să fii mai nepăsător în legătură cu problema asta. Adică nu trebuie să cauți să afli cine e persoana respectivă.