Fetele vor incerca să intindă nervii băieților pentru a afla căt rezistenții sunt!
Aceptă asta și fi tare. Ce-i al tău e pus deoparte.
Invață să ai răbdare și află că ce-i nu-i pentru tine. Nu-i pentru tine
Wow, o fată cu care ai vorbit 3 zile pe net nu-ți mai scrie. Pare o relație foarte serioasă...
Citindu-ți întrebările pe care le pui pe TPU, eu am senzația că percepția pe care o ai tu asupra "relațiilor" tale este cu totul alta decât percepția pe care o au așa numitele tale "iubite" asupra relației... În general tu crezi că ești la un pas să te căsătorești, dar respectiva fată nu te consideră decât un necunoscut cu care a schimbat trei vorbe de plictiseală pe net.
Astă vară erai supărat că "viitoarea ta nevastă vrea să se facă stewardesă și tu nu ești de acord ca viitoarea mamă a copiilor tăi să aibă un asemenea job". Cu relația aia ce s-a întâmplat?
1: nu ma afecteaza deloc asta, am si precizat sa nu arunci cu pietre, dar mersi oricum! o sa dau funda celui care merita.
Ți se pare ție că am dat cu pietre, pentru că nu-ți convine ce am spus. Dar asta nu înseamnă că ce am spus nu este adevărat.
Problema ta este că îți creezi o lume a fanteziei în care ridici la rangul de "relație" orice interacțiune pe care o ai cu o fată. Pentru tine este suficient ca o fată să-ți răspundă la salut ca să consideri că ai o relație cu ea.
Lumea nu funcționează așa. Cu cât vei înțelege asta mai repede, cu atât vei avea mai puține dezamăgiri.
Omule, am avut 2 relatii! m-am sarutat cu fetele respective, etc! daca tot vrei sa stii, am facut ce fac toti oamenii normali, dar acum am
putin ghinion, nu inseamna ca trebuie sa te iei de mine sau sa arunci cu vorbe acide
Puteai pur si simplu sa ma ajuti frumos si iti dadeam funda pentru merit, dar nu la toti iti merge cand ataci, pe altii îi doare undeva, ca pe mine de fel.
Repet, nu te-am atacat. Ți-am spus doar un adevăr care nu-ți place și pe care nu vrei să-l confrunți.
Și e clar că "nu te-ai atacat", după insistența cu care-mi răspunzi.
Mai insista si vezi ce se intampla. Nu te repezi la ea,ia-o usor si sigur. Vezi ce spune,cum se comporta,daca isi mai aminteste de tine(poate te-a dat uitarii ca si cum nici nu ai fi existat in acel moment). Vezi si tu ce simti pentru ea,daca e ceva pe bune sau o indragosteala impulsiva care trece de pe o zi pe alta(da, e posibil si asta). Uita-te la tine, daca esti ingrijit sau nu ca sa-ti maresti sansele de a o agata, fii atent la semne precum manipulare, ignorare, ...Sunt multe ecuatii cu multe necunoscute in aceasta experienta. Da o incercare si vezi apoi rezultatele.
Pai. fetele dau seen din 3 motive: nu le place de tine, vor da te incite, sa para mai interesante, mai au 3-4 fraieri pe langa si nu putem cu toti.Intreab-o ce se intampla dar printr-un mesaj scurt, si la obiect fara emojy-uri fara si fara nmc un pur si simplu " te astept sau trec la urmatoarea" trezeste-o la realitate si arata-i ca lumea nu se invarte dupa *** ei.
Ba frățioare, hai să-ți dau cheia succesului, bă frățioare fii patent acilea, încearcă că de acum încolo când mai cunoști vreo fata incearca sa te doară in aia de respectiva chiar daca ei îi place de tine arăți că ia pentru tine nu înseamnă chiar 100% ci undeva la 70% și pe ia o sa o doară asta și acel procent de 100% de iubire pe care ia ți-l poarta și de doua ori și chiar 200% pentru că durere in aia pe care îi prezinți pe ia o afectează și îi este frica sa nu te piarda, daca ia te vede că ești leșinat dupa ia, ia de aia și face așa că stie că o să întorci capul după ia ori când vrea ia, asa că învață să fii și tu mai băiat, nimeni de aici nu-ți va da și nici nu ți-a dat un com mai valabil că acesta, te fra, și fă ce ți-am spus și o să mă cauți mai târziu să-mi dai repetate, te pup!
anonim_4396 întreabă: