Faptul că tu nu vrei să faci iar primul pas, sună a chestiune de orgoliu. Asta, e drept nu are ce căuta în relaţiile serioase. Dar, părerea mea este că ar trebui să faci tu acest ultim prim pas, şi să-i mărturiseşti că ţii la ea, şi că o vrei lângă tine. Dacă ea nu simte la fel, şi implicit te refuză, pleacă din viaţa ei, dar măcar impăcat cu gândul că tu ai incercat, că tu ţi-ai călcat chiar şi orgoliul in picioare pentru iubirea pe care i-o porţi. Încearcă
Pai vorbeste cu ea. spune-i ca o iubesti si intreab-o de ce nu face niciodata primul pas dupa ce va certati. intreab-o daca te iubeste sau daca tine macar la tine si roag-o sa raspunda sincer.
nu stiu. incearca sa vorbesti cu ea despre ce ai pe suflet nu cu noi pentru ca noi nu stim ce gandeste ea.
Florian daca imi dai o poza cu fata iti zic care e rezolvarea.sa vad daca e pitzi.e in facut de caracter.ptr mai multe conversatii uite id meu: iridinvest@yahoo.com
Poti sa faci din nou tu primul pas sau astepti sa faca ea. Depinde...analizeaza situatia si gaseste problemele; daca este din vina ta, cere-ti iertare si impacati-va, daca este vina ei...depinde doar de ea.
http://irinelpintilie.blogspot.com/
Pai daca "esti cu ea" de ce sa-ti fie rusine sa-i spui c-o iubesti? Gandeste-te la motivu pentru care v-ati certat si daca s-a meritat sa va despartiti pentru o chestie poate banala! ia si impacate si spune-i ce simti cu adevarat ca altfel nu o scoti la capat! Chestia asta cu "ea prima", "el primul" tine doar de mandrie si uite asa pierzi pe cineva la care tii cu adevarat !
Bafta!
Faptul ca tu faci mereu primul pas ii demonstreaza ei de fiecare data cat de mult o iubesti. Vorbeste cu ea sincer despre sentimentele tale, arata-i cat de mult ti si te gandesti la ea. Cand vrei sa vorbesti cu ea, fa-i si un cadou, ceva ce iar place mult. Succes!
Decat sa suferi e mai bine sa o cauti, sa vorbesti cu ea si sa ii zici ceea ce simti. Crede-ma ca e mult mai rau daca stai asa si suferi. Cel putin vei avea constiinta impacata ca tu ai facut tot ce ti-a stat in putinta ca sa fi cu ea. Sa ai bafta!