| Baubauu a întrebat:

De cateva zile m-am atasat de o fata care se afla intr-o relatie la distanta.Relatia lor nu este foarte solida, dar e de apreciat fiindca au peste 3 saptamani impreuna.Sunt sigur ca si ea s-a atasat de mine.Ne tot dam semnale ca ne placem.As vrea sa ii spun sa ne dam o sansa, stiu sigru ca si ea ar vrea, dar am o remuscare gandidu-ma ca ii distrug relatia unui baiat.Ei se vad poate odata pe luna si ea(fata care o plac) cred ca simte nevoia de cineva aproape de ea.Prietena ei mi-a spus sa nu ma bag deoarece nu ar vrea sa sufer.Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| mindmaze a răspuns:

Tu nu poti sa le strici relatia, doar ea poate sa isi strice relatia. Tu poti sa ii spui ce simti in legatura cu ea, si de acolo incolo va fi decizia ei ce sa faca cu relatia. Las-o sa decida in cunostiinta de cauza.

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Toti 3, sau chiar toti 4, aveti dreptate!

| Ezeru a răspuns:

Nu strica relatia altora. Cel mai bine asteapta sa se desparta si peurma vei actiona. Daca vei actiona acum vei putea sa ranesti atat sentimentele ei cat si sentimentele celui ce il iubeste. Cel mai bine lasi timpul sa decidawinking

| cezarultau a răspuns:

Baga-te fara nici o remuscare, fi mai curajos, surprinde-o cu ceva frumos si nu rata sansa de te simtii bine alaturi de persoana ce o placi, bafta.

| Baubauu explică (pentru cezarultau):

Mai astept sa vad pareri, cam asa as gandi la ora actuala.

| QuadCore21 a răspuns:

Trei saptamani nu este mult;

| QuadCore21 a răspuns:

Mai bine o verificare a relatiei si fidelitatii ei decat peste 2- 3 ani.

| QuadCore21 a răspuns:

Totul e sa intri in relatia asta cu ganduri serioase. Nu-ti bate joc de demnitatea fetei.