Dacă are astfel de așteptări de la tine (rezultate la scoală), ar fi bine să n-o dezamăgești
Tatal meu e prietenos cu mine.Gen nu tipa la mine nu ma cearta doar imi spune sa o ascult pe ea si sa invat
"mama mea se comporta ciufat cu mine...Ce as putea sa fac?"
cu mama ta sau cu nota de la teză?
Cu mama
Da dar mi.e greu sa invat deoarece colegii meirad de mine ca am telefon cu ecranul spart si ca costa 400 de lei.Si incerc din tot posibilul sa nu o dezamagesc dar e foarte greu sa invat deoarece sunt prea multe lucruri de invatat si nu ma pot concentra.
Concentrează-te pe ce e util și necesar. Baftă
Dacă are astfel de așteptări de la tine (rezultate la scoală), ar fi bine să n-o dezamăgești
Ar trebui să îi arăți că nu ești vinovat cu nimic și eventual să înveți mai bine. În felul ăsta nu te-ar mai pedepsi.
Stiu dar e greu la info sa inveti
Poate mama ta e in depresie. Te ai gandit la asta? Sunt lucruri mult mai importante decat statul pe internet iar tu o poti ajuta cel mai mult învățând si oferindu i liniste!
Daca te stii nevinovat, intreab-o. Eu cred ca ai gresit ceva. E mama ta, nu te pedepseste degeaba
Am luat doar 6 in teza la romana, in rest am fost cuminte
Am luat doar 6 in teza la romana, in rest am fost cuminte
Nu am gresit cu nimic plus ca ea crede ca sa fii la info e usor
Multumesc fff mult celor care m-au ajutat! Am reusit sa repar relatia mea cu mama! Va pup!
mateia320 întreabă: