? Bine's. Mi a plăcut asta
Adică, să tratezi cu puțin umor, asta ajută.
Clarifică cu ea să poți lua o decizie pe informații reale, nu pe presupuneri.
Salut, draga mea!
Așa am avut și o eu o..situație asemănătoare cu a ta.
De obicei prietenele noastre când fac așa înseamnă că au o problemă în familie(așa a pățit și prietena mea), deci Las-o zile, sapt, luni sau mai mult pana își revine.
Ai sa vezi ca apoi te va contacta ea și își va cere scuze.
Întelege-o!
O să vezi!
Pupici, noapte bună!
E cam exagerat sa o lasi luni..adica daca ai ceva daca nici cu iubitu tau nu poti vorbi...
E posibil sa fie asta, pentru ca ea a fost abandonata și azi când m-am întâlnit cu ea a mers sa se vadă cu sora ei și chiar asa a fost pentru ca tot odată s-a nimerit sa mergem împreună în același loc si am văzut o cu sora ei
Vezi...poate fi asta, deci stai liniștită ca o sa te caute ea.
(Funda te rooog)?
Bn, mna..nu luni dar măcar zile sau sapt.
Am experienta cu astea, credeți ma nu vb aiurea, seara faina!
Și cum sa vad dacă e asta? Gen are un 'defect' Ca nu discuta cu mine problemele ei personale.
Nu știu așteaptă.
Asta poate nu e un defect, poate nu vr sa spună și la alt cineva, asa face și a mea are o problema și nu vb cu mine apoi își cere iertare și îmi spune ce a avut.
Dacă tu ai spus ca ea a fost abandonata, poate are o trauma și tot ce are ea personal nu vr sa spună la alții.
Zic și eu, nu știu.
Am și eu o rugăminte presupun ca ești trecuta de 10 ani, te pot întreba ce dar cumva în privat, eu sunt noua pe TPU și vr sa vb în privat. Putem vb I privat pe acesta platforma cumva, sau nu avem cum.
Lasă aici Instagram ul sau ceva prin care te pot contacta ca nu poți sa trimit aici mesaj deoarece sunt utilizator junior.
Nu am în, scuze
Nu știu ai tiktok, dacă e vb mâine acolo.
Lasa mi contul tău de tt
Lasă l tu pe al tău te rog?
@.ionela_iasmina
Ți am dat follow
Cum te cheamă ca nu-mi dau seama ca am mai multe cereri pe tt
Cea mai recenta, cea cu câteva minute în urmă.
Pai...ești băiat?
Da
Aa, ok, scuze am crezut ca ești fata.
Iartă ma, scuze de deranj. Avem alta întrebare.
Scuze de deranj!
Salut
Cum ai scris și tu, nu e nimeni copil de cls a 2-a și dacă considerați că relația nu a fost o joacă, normal și firesc mie mi se pare să comunicați ca doi oameni maturi, lipsiți de obsesii și prejudecăți.
Poate a deranjat-o ceva și a făcut-o să se distanțeze, și ii poți spune că nu ai de unde să știi asta dacă ea nu iți spune.
Dacă nu e deschisă către comunicare, ăsta e modul ei de a pleca, al tău poate fi altul, poți să-i spui că tu nu te poți înstrăina de o persoană de pe o zi pe alta și nici peste noapte să te comporți ca și când nimic n-a fost între voi, ești bucuros pentru ce a fost frumos și în final speri ca fiecare să iși găsească calea potrivită, iar dacă a voastră e aceeași, va fi inevitabil.
Poate are altă prietenă așa că sfatul meu ar fi să o lași și dacă îți mai răspunde la storyuri să îi apreciezi mesajele și atât