| 10Bubico a întrebat:

Salut TPU! De ce am mereu impresia ca iubita mea mă înșală, mă minte sau îmi ascunde ceva?
Dacă vad ca e pe FB și nu răspunde îmi fac fel și fel de filme, dacă vad ca răspunde greu, iar la fel!
Eu m-am purtat urat cu ea și ea mereu a trecut peste, îmi arata mereu rochii de mireasa și vorbește de viitor cu mine, iar eu îmi fac fel și fel de filme în cap, cum ca ma înșală, mă minte si toate cele!
Până și cea mai mica prostie mie se pare wow!

Am mai avut o relație înainte și tot asa eram..nu a mai rezistat și ne-am despărțit!
Ce pot face?
Funda!

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fiindca este femeia in toata firea si are voie sa stea cand vrea ea online si mai ales cu cine vrea ea.
Nu-ti este sluga, copil si nici nevasta, asadar nu ai de ce sa o controlezi si sa o verifici, nici macar nu ai dreptul sa-i ceri socoteala la ce face ea.

Nici in relatia asta nu cred ca vei face purici multi, ca lipsa de dragoste si incredere isi spune repede cuvantul, mai ales ca controlul si manipularea nu au ce cauta in relatiile de dragoste.

| DeMicUnCălător a răspuns:

Părerea mea este următoarea: ar trebui să te înțelegi și să te cunoști mai bine pe tine însuți, ca să poți găsi o soluție.

Impresia constantă că partenera te înșală sau îți ascunde ceva poate avea rădăcini mai adânci, legate de experiențe anterioare, nesiguranță personală sau frica de a pierde persoana iubită. Acest tip de gânduri te pot afecta nu doar pe tine, ci și relația voastră. Iată câteva sugestii pentru a aborda această situație
Presupune că toate partenerele te vor înșela și concentrează-te pe ceea ce îți pot oferi pentru a te dezvolta. Acceptând acest gând, vei depăși gelozia, vei fi mai fericit, mai împlinit și mult mai liniștit. Până la urmă, nu poți controla ce este în mintea unei femei, ci doar ce este în mintea ta. Așa că focusează-te pe mintea ta și încetează să mai ai așteptări despre ce este în mintea altora.

| Ryumex a răspuns:

Te casatoresti cu cainele vecinei si ai scapat de frustrari

| DeMicUnCălător a răspuns:

Sunt căsătorit de peste 20 de ani cu o femeie frumoasă, iar bărbații încă întorc capul după ea. Am avut mereu de ales: mă însor cu una urâtă, pe care n-o vrea nimeni, și nu mai fiu gelos, sau cu una frumoasă și-mi asum prețul. Am ales bine, pentru că după 20 de ani ne iubim și ne respectăm ca la început.

Când mă apuca gelozia, îi spuneam: „Bravo ție, toți întorc gâtul după tine, ești de admirat!" Și cu fiecare compliment, am văzut cum încrederea noastră crește. Ea a rămas femeia aceea radiantă, iar eu am rămas bărbatul care a avut norocul să o aibă alături.

Am înțeles că fericirea vine din respect, iubire și din a încuraja persoana de lângă tine să fie cea mai bună versiune a ei. Când am lăsat gelozia deoparte, am câștigat o relație în care dragostea e mai puternică decât orice îndoială. Și asta e cea mai mare realizare.

| gabicoo a răspuns:

Să accepți că ești paranoic și să iei tratament pentru problema asta.

| Ryumex a răspuns (pentru DeMicUnCălător):

Daca alegeai una urata, nici nu o mai iubeai dupa atata timp, femeile oricum incep sa se urateasca dupa varsta de 35 de ani, deci mda, mai important e sa va intelegi unul pe altul si sa va acceptati cu bune cu rele aia e iubrea din punctul meu de vedere. Restu sunt doar nevoi trupesti sau personale.

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru Ryumex):

Eu nu cred că femeile devin urâte după 35 de ani. Cred că o femeie poate fi considerată „urâtă" la orice vârstă – 18, 25 sau 35 de ani – dacă nu se îngrijește, dacă neglijează să aibă grijă de ea însăși. O femeie care arată mult mai degradată decât vârsta ei reală nu este rezultatul anilor, ci al lipsei de atenție față de propria persoană.

Pe de altă parte, am cunoscut femei superbe chiar și la 80 de ani. Pentru vârsta lor, erau impecabile, radiind eleganță și bun-gust. Am cunoscut femei la 50 de ani care arătau extraordinar și femei la 20 de ani la fel. Frumusețea, până la urmă, depinde de cum se îngrijește fiecare persoană, indiferent de vârstă.

Și același lucru se aplică și la bărbați. Am întâlnit oameni „bătrâni" la 20 de ani, oameni care parcă au renunțat la viață de tineri, și bărbați de 80 de ani cu o minte vie și o energie de parcă aveau 20. Vârsta reală nu înseamnă nimic dacă nu ai grijă de tine, de corpul și de mintea ta. Frumusețea și tinerețea sunt, în mare parte, o reflecție a grijii pe care ți-o porți.

| KovacsB a răspuns:

Pentru ca ai probleme la mansarda.

| mihai69 a răspuns:

De fraier.
Mergi la psiholog.

| Violleta2022 a răspuns:

Un proverb romanesc spune asa:
"Hoțului de hoț îi e frică "
– înseamnă că cel care e obișnuit să înșele sau să fure se așteaptă ca și alții din jurul lui să procedeze la fel, de aici si neincrederea in fata asta, ca te stii bine pe tine, cat de ascus si parsiv esti.

| Cipi1212 a răspuns:

Dacă nu ai încredere în relația voastră renunță.