anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce e viata asa de grea? Am aceasta problema: http://www.tpu.ro/......dureri-de/ Am fost la doctor si mi-a zis ca nu am nimic. Pe langa asta, am diferite complexe. Unul ar fi urechile clapauge, nu sunt foarte clapauge cum le au altii, dar sunt putin departate de cap, penisul mic si inaltimea lasa de dorit 1.65 la 14 ani jumatate, toti colegii sunt mai inalti ca mine, cu exceptia unuia care e bogat si nu prea il intereseaza aspectele acestea. Mereu am avut ganduri de sinucidere mai ales din cauza urechilor si a penisului, dar mai putin. Sunt foarte retras, inchis in mine. Prefer sa stau singur, sa lucrez mereu singur, ma simt in largul meu si stiu ca nu poate rade nimeni. Am o voce destul de groasa, e singurul lucru frumos pe care il am si care ma bucura, deoarece colegii ma lauda. Dar doar cu vocea, nu poti face nimic. Nu stiu ce sa mai fac. Nu ies nicaieri, prefer sa stau inchis in casa la PC sa ma joc, stiind ca nimeni nu rade de mine. Sunt luat de prost din cauza inaltimii mele. Ce sa fac sa fiu mai increzator in mine si mai deschis?

2 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

"Asa vorbeste Domnul: "Blestemat sa fie omul care se increde in om, care se sprijina pe un muritor si isi abate inima de la Domnul!"" (Ieremia.17:5)
Cu alte cuvinte, in cazul tau, cine ti-a dat voie sa privesti la oameni si nu la Dumnezeu? Oare parerea oamenilor conteaza sau aprecierea lui Dumnezeu? Sau care om iti acorda o valoare atat de mare incat sa moara pentru tine? Nu Dumnezeu a murit pentu tine si pentru mine si pentru toti oamenii? Si a facut lucrul acesta pentru ca avem valoare in ochii Lui. Nu mai privi la oameni, ci la Dumnezeu care spune:
"De aceea, pentru ca ai pret in ochii Mei, pentru ca esti pretuit si te iubesc, dau oameni pentru tine si popoare pentru viata ta." (Isaia.43:4)
"Te iubesc cu o iubire vesnica; de aceea iti pastrez bunatatea Mea!" (Ieremia.31:3)
"Si Domnul a zis lui Samuel: "Nu te uita la infatisarea si inaltimea staturii[.] Domnul nu Se uita la ce se uita omul; omul se uita la ceea ce izbeste ochii, dar Domnul Se uita la inima."" (1Samuel.16:7) Tu pastreaza-ti demnitatea ca si copil al lui Dumnezeu rascumparat cu insusi sangele Sau. Cat despre ceilalti, Domnul ii va judeca; tu sa nu-i urasti.

| Wøodenpints a răspuns:

Anonim, dacă oameni ca Bobonete, Morar, Măruță, Pavel Bartoș, Adrian Țuțu și mulți alții au reușit să-și adune în jurul lor o hoardă de proști care să-i admire, în ciuda faptului că-s mai inestetici decât un sac cu căcat și mai proști ca o scândură de wc, nu văd tu de ce nu ai putea s-o faci.
Înconjoară-te de oameni mai idioți și urâți decât tine care să-ți spună mereu cât de fabulos ești.