| 10Bubico a întrebat:

Salut TPU! De ce iubita mea îmi zice sa nu mai arunc cu vorbe ori sa fac anumite insinuări, iar dacă am ceva de spus sa spun?
De exemplu i-am zis "nu vrei sa te căsătorești cu mine"(desi mereu a zis da), iar ea s-a supărat și a zis ca iar fac insinuări și dacă am ceva de spus sa spun!
Am întrebat dacă ar trebui sa am ceva de spus și a zis ca din punctul ei de vedere nu, dar nu știe ce am eu în cap.
Credeți că ascunde ceva de mine de îmi spune sa nu mai fac insinuări?
Funda!

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cand ai intrebat-o daca vrea sa se casatoreasca cu tine, te-ai asezat in genunchi si i-ai oferit inelul, ca dovada ca o iubesti si esti foarte serios asupra acestui lucru?
Sau ai facut-o asa, la hoha, doar ca sa treaca momentul sis a obtii ce vrei?

| 10Bubico explică (pentru Violleta2022):

Am zis în glumă cum că eu as vrea, dar nu vrea si ea și atunci a spus sa nu mai fac insinuări și dacă am ceva de spus sa spun, dacă nu sa tac!

| Violleta2022 a răspuns (pentru 10Bubico):

Pai, ai dovedit ca esti neserios odata ce glumesti cu chestii atat de serioase, de aceea cand vorbesti serios nu te mai baga nimeni in seama.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Cum adica "mereu a zis ca da"? Ai cerut-o de mai multe ori? Cu inel si tot tacamul? Sau doar ai glumit?
"Credeți că ascunde ceva de mine". Mai urmeaza sa-ti spuna ca daca nu o ceri de nevasta la modul serios, te lasa. Fara gluma!

Mai sunteti multi din astia?

| 10Bubico explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nuu! Asa glumesc eu cu ea! Ii zic ca eu vreau, dar ea nu vrea și etc

| specialkhousee a răspuns:

Se vede ca esti prajit rau ce intrebari pui laughing
daca nu o sa o ceri cu inel intr o zi te lasa cu covrigelu n balta si pleaca

| alina2k18 a răspuns:

Dar cati ani ai puiule?
laughing
Ea se refera sa faci pasul la propriuwinking si ca nu se fac glume cu genul asta de lucruri.
Pari prea glumet si cam atat, nu pari responsabil, serios, de incredere, bazat.
Femeile nu cauta barbati nesiguri care iau totul in gluma.
Vezi sa nu puna ochii e ea altul care are calitatile pe care ea le cauta si stie ce vrea de la viatawinking
Am mai auzit de prietenii lungi de 5-6 ani si ala nu facea pasul si i-a luat-o altul inainte de a dus-o la starea civila in 3 luni laughing
Vin sarbatorilewinking fa si tu o cerere frumoasa de Craciun la familia ei cand te duci in vizita sau de Revelion la 00:00winking o sa ii placa si ramane o amintire frumoasa, asa are si ea o siguranta si vede ca nu pierde vremea.