Du-te la munca fiule!
Insoara-te si lasa telefoanele!
banii se obtain greu si prin munca depusa cu ura asa ca mai bine nu te gandi la un telefon si munceste pentru familia ta!
De ce ai trece direct la iphone 13, daca ai un telefon de 2 ani spart?
"Pentru ca cel de acum îl am de aproape 2 ani și deja începe sa dea rateuri + l am spart."
Apai...scuza-ma dar daca sincer nu ii vad rostul la un iphone 13 in cazul asta...
Iati si tu ceva mai na, pana in 1500, sau 2.000 de lei,, ce vrei mai bun de asa frate?
Eu de exemplu am un huwaiei pro 2019 a costat 900 lei are 6gb ram camera 48mp 128 gb rom stocare si merge blana tot se misca ca un Samsung s21 pro cam in toate... ce vrei mai mult de asa?
Fi si tu mai chibzuit, decat sa iei un iphone sa dai atatia bani cu banii aia iti cumperi altceva mult mai folositor, gen un ps4 sau 5 sau nu stiu un laptop, macbook etc
Eu spuns a pui mana sa-ti iei un job de seara sau weekend, nu sa pui parintii sa faca imprumut bancar, pentru a te rasfata.
Ai numai 16 ani si nu ai nevoie de telefoane scumpe si de fite.
Fii cu bun simt si evita sa creezi probleme acasa, parintilor tai.
Ba sa stii ca astea sunt fite, si inca fite pe burta goala.Pai tu vrei un telefon de 5000 lei si ai jumatate din bani, poate ar trebui sa inveti putina educatie financiara ca nu ti-ar strica.
Imi spui mie ca 5000 lei nu sunt bani multi dar tu nu ii ai in momentul asta.
Ti-am mai spus, invata ce inseamna banul si apoi sa imi spui cat inseamna 5000 lei.
Daca as fi taica-tu ti-as cumpara un telefon de vreo 500 RON si te-as bate pana ti-ai baga mintile in cap! https://www.pcgarage.ro/......se-orange/
Esti inca mic si nu are rost sa iti mai explic.Cand o sa cresti si o sa fi nevoit sa muncesti o sa iti dai seama cat inseamna 5000 de lei.
Habar nu ai ce vorbesti, puisor... P.S. Unde crezi ca sunt facute aifoanele, in Jamaica?
Castigi tu 5000 lei pe luna cumva?
Tu nu sti valoarea banului, cat iti dau mami si tati bani ti se par putini dar sa vedem cand trebuie sa te descurci singur daca reusesti macar sa te apropii de 5000 lei pe luna.
Ba sunt fiet baitee, ca iti poti cumpara cu ce ai stransi, un teelfon mai modest, nu un iphone care are acceasi caluiate ca si un androit nuami ca-i de 2 ori mai scump, fiind pentru cei cu bani si pentru snobi.
ce are un Samsung, te musca?
Nu-i adevarat.
parintii nu dau telefaone copiilor mici aici din cauza fricii sa nu faca cancer la creier. s-a facut multa mediatizare si neurologi mari din Australia au confirmat asta.
apoi, la scoala nu au voie cu telefaone.
Copii primest telefoane dupa 14-15 ani din cele ieftine, care nu sunt de brand, ca australianul nu-i prost si snob ca romanul, sa-si bage piela in saramura sa cumpere lucuri scumpe unui drac de copil, ca sa se joace pe teelfon.
Aici copii din scoala generala merg la 7-8 seara la culacre iar cei de la liceu la 9-9. 30pm
Nu vei gasi copii sau adolescenti pe strada, ca-i aduna Politia.
Sunt destuld e stricti din acest punct de vedere.
Decât un iPhone, mai bine investești banii ăia într-o investiție pe termen mediu/lung. Măcar vei putea face ceva bani în plus.
Puisor, lucrez in domeniu. Presa IT, mai exact. Maninci cacao cu polonicul.
Inteleg ca esti un snob inapt, asta inteleg. Printre altele mai scriu si despre telefoane, review-urile care se publica la noi sunt printre cele mai bine vazute din intreaga industrie, tocmai fiindca nu tinem cu nimeni si toate testele sunt facute pe bune. Ce sa vezi... majoritatea colegilor mei NU au iPhone, desi multi dintre ei sunt oameni de cel putin 3-4-5.000 EUR/luna...
Nu e al meu, lol. Uite, special pentru tine, aifonu' 12 care desigur ca nu e un telefon slab, dar si-o cam ia la unele faze de la Huawei si nu numai... iar daca adaugam si pretul in ecuatie plus disponibilitatea de aplicatii gratuite vs. Android, rezulta... ce rezulta oricui normal la cap, desigur. https://www.notebookcheck.net/......437.0.html
AMIN! . Mi-ai făcut tura de pază mai frumoasa cu comentariul asta, ma jur!