Îți spun ce as face eu in situația ta, e doar parerea mea si nu vreau sa te supăr cu vreo ceva sau sa iei o decizie gresita : decat sa stau cu ea sa sufăr si sa am gânduri rele in fiecare noapte as prefera sa sufăr o luna doua si imi va trece, decat sa sufăr cu ea un an doi, 3. Gândurile astea nu o sa le poti uita niciodată, orice ce ar face ea, oriunde s-ar duce gândul tau va fi mereu acelasi( daca vorbește cu altul cum a mai făcut, daca o suna altul cand nu e cu mine ) pur si simplu ea nu a făcut in asa fel sa ai încredere in ea. Încrederea intr-un om o poti avea dar e nevoie de tine, o poti pierde intr-o secunda si îți trebuie anii sa o recuperezi sau chiar sa nu o recuperezi niciodată.
Înțeleg ca o iubesti si o vrei pentru tine dar suferi si asta te " omoară" încet încet. Orice au alege mai gândește-te si la tine ca te doare si poate iei nu ii pasa.
Visele sunt doar vise...
Dar daca te-ai impacat cu ea, acorda-i putina incredere.
Buna
E pur si simpu un vis.
Daca suferi ca stai cu ea, de ce mai stai cu ea? De ce nu încerci sa fi fericit si da îți gasesti o persoana care te poate face fericit.
Ca începi o relație uiti trecutul iei si al tau, daca a vorbit cand tu nu erai cu ea nu ar trebuie sa îți pese, daca a vorbit cand tu erai cu ea e cam nasoala treaba.
Cum poti sta lângă o persoana in care încrederea ta in ea e 0. Te "omori" singur încet încet si gândurile rele nu îți vor dispărea niciodată, înțeles ca esti gelos ca o iubesti dar la tine devine obsesie ceea ce nu e bine si nu va mai sta mult cu tine. E doar parerea mea
Np de greseli, exact asta e, cand stateam cu ea inainte sa ne despartim a sunat-o unu de fata mine o_o iar ea zambea permanent. si se juca in par. era fostul, clar il iubea, apooi mi-a ajuns si adio, pan acum de curand. Apoi am inceput s ne inteleg si mai bine, evident nu mai am incredere in ea niciodata nu voi mai avea e doar o ruptura din rai. o ispita dar o iubesc mult prea mult si nu am ce-i face insa. sambata voi decide totul. Multumesc pentru ajutor ai primit funda, O meriti
Multumesc
Sper sa iei cea mai buna decizie pentru tine, pentru sufletul tau, e dureros sa stai lângă cineva si sa suferi. daca vrei poti lasa un mesaj aici sa imi spui ce decizie ai luat, daca nu n-o problem. Gândește-te la sufletul tau ca i-l " omori" încet încet daca i-l lași sa sufere. Decizia e numai a ta.
Succes in toate si ai grija de tine.
Multumesc
Îți spun ce as face eu in situația ta, e doar parerea mea si nu vreau sa te supăr cu vreo ceva sau sa iei o decizie gresita : decat sa stau cu ea sa sufăr si sa am gânduri rele in fiecare noapte as prefera sa sufăr o luna doua si imi va trece, decat sa sufăr cu ea un an doi, 3. Gândurile astea nu o sa le poti uita niciodată, orice ce ar face ea, oriunde s-ar duce gândul tau va fi mereu acelasi( daca vorbește cu altul cum a mai făcut, daca o suna altul cand nu e cu mine ) pur si simplu ea nu a făcut in asa fel sa ai încredere in ea. Încrederea intr-un om o poti avea dar e nevoie de tine, o poti pierde intr-o secunda si îți trebuie anii sa o recuperezi sau chiar sa nu o recuperezi niciodată.
Înțeleg ca o iubesti si o vrei pentru tine dar suferi si asta te " omoară" încet încet. Orice au alege mai gândește-te si la tine ca te doare si poate iei nu ii pasa.
Afost doar un vis provocat de oboseala, tres si de teama de nu a pierde pesoana de langa tine. Gandeste-te daca tii la ea cu adevarat si daca o iubesti ramai cu ea dar daca suferi si merita acea persoana efortul tau renunta.
Oboseala da. ca nu am mai dormit de 2 zile. ba chiar am mai fumat si o tigara (prima din viata mea. si eram ametit) poate. tot ce este posibil, pana sa ma decid voi mai astepta niste Raspunsuri, va multumesc tuturor pentru ajutor