Relatiile astea intre oameni se intampla in fiecare zi, nu esti un caz special. Te duci, ii ceri instagramul, si continuati. Nu trebuie sa te placa la nebunie din prima.
E o diferenta mai mica decat intre mine si sotia mea. Ea are 1, 52, eu 2.02. Cam mult, nu? Asa pare. Pare doar. Ca pana acum, dupa 7 luni de prietenie si 14 ani de casatorie, un singur om (al strazii) a bagat de seama, pe strada, strigind la noi: "Ba, da va potriviti!" Si noi am ris bine, ca stiam care e situatia. Cunoscutii chiar vad ca ne potrivim. Apropiatii care ne stiu bine, si care ne-au vazut discutind aprins, spun ca ne potrivim si cand ne certam . Deci nu inaltimea face o relatie. Daca e sa fie potrivire in toate, aceasta trece neobservata.
Eu zic sa iti folosesti tot sarmul tau de femeie ce il ai la dispozitie, si sa incerci sa te apropii de el. Eu am o vorba: "Incercarea moarte n-are!". Ce pierzi daca incerci?
Daca ala este inalt si frumos nu stiu,asa odata nu cred sa zica nu,deci daca vrei doara o tura,sa afci asa ceva sa te simti bine incearca.
Tu crezi ca un barbat inalt si foarte frumos cum spui se va opri la tine? Poate ca deja are iubita,poate este si insurat, dar na daca omu este rugat, doara no sa lase femeia neajutata.
Tu ce faci pe acolo in Elvetia? Si ai mers la sala doara sa intilnesti de astia barbati fatali? Interesanta chestie, am mai auzit chestia asta si la atii, hai la sala ca acolo se poate agata.
Chiar crezi ca s-ar incurca cu una care nici 1, 60 nu are? El isi doreste si el fete inalte, minim 1, 75
Bre! Esti nebuna? Normal ca te place,.dar se gandeste sa nu faca puscarie pentru viol! Du-te si spune-i clar! Ma!, te vreau! ce dracu atata haos pentru un amarat de sex!
Dacă îmi place asta nu înseamnă că vreau sa ma culc cu el.
Pai roga-l sa te ajute sa faci exercitiile corect si intri in vorba cu el.
Daca e singur si vezi ca te baga in seama, mai apelezi la serviciile lui.
Apoi cand ploua, vi cu taxi la sala si la urma il rogi pe baiat sa te duca acasa cu masina lui.
Acasa, il rogi sa urce la tine la o cafea, sa-i multumesti.
El o sa spuna ca nu bea cafea seara, dar tu deja l-ai luat de mana si il tarasti pe scari.
...
In maxim 6 luni te va cere de sotie
Bafta!
Sa fim sinceri: la antrenorul de fitnes se uita cam toate femeile din sala. El poate iesi aproape cu oricare din ele, recunosti?
Si atunci, de ce si-ar dori el o relatie cand poate avea mai multe femei?
Deci: daca vrei ceva serios si de durata, acea persoana, 99% nu e pentru tine. Daca vrei doar asa de distractie, atunci da-i inainte cu tupeu
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: